NAK KE TENGAH LAUT TENGOK WHALE
Time ni kemain suka lagi As’sya..ni belum naik boat lagi..dia belum tahu macam mana gelombang besar di tengah lautan tu..hehehe
Sekarang ni dah berada di tgh lautan…Time ni masing2 dah hilang sebab gi muntah…Wahhhh nasib baik mama strong tau..Kena tangkap gambar whale n jaga diaorg…hahaha Sian betul lah kat diaorg tu.. Sesiapa yg mabuk laut di nasihatkan bawak lah macam2 ubat..walaupun kat dlm boat ni ada di sediakan mcm2…tapi mana ada minyak cap kapak kan…
Ni semasa dalam boat..Kita dapat CD seorang satu sb semua ni termasuk dalam package yg kita ambik..Dalam boat ni memang selesa lah..Besar..

Nampak tak…haaaa itu lah WHALE yang kita nal tengok…Kita semua bernasib baik sebab Whale ni bukan senang nak tunjuk kan diri dia…Kali ni dia bermain main dekat dgn boat kita…mmmm apa lagi..snap sana snap sini lah…Ini je lah gambaq yg terbaik sebab time ni x bawak pulak camera yg baguihhh..