Shopping Raya, FOWheel18, Fashion On Wheels, Fashion On Wheels Pertama Di Malaysia, Fashion Truck, Majlis Pelancaran Fashion On Wheels, Baju Raya, Mudahnya Shopping Raya

Mudahnya Shopping Raya di Fashion On Wheels Yang Pertama Di Malaysia

Fashion On Wheels Pertama Di Malaysia Untuk Kemudahan Bershopping Baju Raya | Nak tempah baju Raya sekarang ni memang dah terlambat dah, ramai yang dah tutup tempahan. Inilah gara-gara terlampau busy sampai lupa nak tempah baju Raya awal-awal.

Nak keluar membeli belah pulak, dok pikir 10 kali, dengan nak tempuh sesak orang ramai lah, lepas tu nak pikir parking lagi, jauh lagi, dengan malas lagi..adehhh pening jugak kepala. Last-last sampai lah hari ni, satu baju Raya pun tak beli kan? Inilah dilemma seorang wanita..hehehe.

Shopping Raya, FOWheel18, Fashion On Wheels, Fashion On Wheels Pertama Di Malaysia, Fashion Truck, Majlis Pelancaran Fashion On Wheels, Baju Raya, Mudahnya Shopping Raya

Haa..buat yang belum beli baju Raya tu, jangan risau ok! Sekarang ni dengan adanya Fashion On Wheels yang pertama di Malaysia, anda dah tak payah pening-pening kepala lagi dah. Memudahkan masa dan tenaga anda bershopping sekarang!

Shopping Raya, FOWheel18, Fashion On Wheels, Fashion On Wheels Pertama Di Malaysia, Fashion Truck, Majlis Pelancaran Fashion On Wheels, Baju Raya, Mudahnya Shopping Raya

Pengasas Fashion On Wheels, Puan Lenny Farina

Fashion On Wheels (FOW) merupakan milik syarikat bumiputra. Pengasasnya, Lenny Farina berkata, kewujudan Fashion On Wheels iaitu fashion truck yang telah di ubahsuai, merupakan alternatif kepada mereka yang tidak mempunyai masa untuk pergi bershopping baju raya, kasut, beg, minyak wangi dan sebagainya.

Fashion On Wheels Pertama Di Malaysia

Shopping Raya, FOWheel18, Fashion On Wheels, Fashion On Wheels Pertama Di Malaysia, Fashion Truck, Majlis Pelancaran Fashion On Wheels, Baju Raya, Mudahnya Shopping Raya

Majlis Pelancaran Fashion On Wheels yang di adakan si Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur

Dengan adanya Fashion Truck ni, anda dah tak payah ke butik-butik atau pasaraya-pasaraya yang jauh dari rumah anda. Anda hanya perlu tunggu di kawasan hotspot berdekatan dengan tempat anda. Fashion Truck ini akan bergerak di 12 lokasi hotspot di area Lembah Klang yang menjadi tumpuan.

Shopping Raya, FOWheel18, Fashion On Wheels, Fashion On Wheels Pertama Di Malaysia, Fashion Truck, Majlis Pelancaran Fashion On Wheels, Baju Raya, Mudahnya Shopping Raya

Sekitar Majlis Pelancaran Fashion On Wheels

Shopping Raya, FOWheel18, Fashion On Wheels, Fashion On Wheels Pertama Di Malaysia, Fashion Truck, Majlis Pelancaran Fashion On Wheels, Baju Raya, Mudahnya Shopping Raya

Fashion on Wheels ini turut di sertai 15 brand yang ternama, antaranya ialah Minaz, JelitaSara, Janna Noah, Cipella, Locka, fatin Suhana, Jameqha dan beberapa lagi jenama yang terkenal. Bolehlah anda pilih brand atau design mana yang anda berkenan.

Saya sempat jugaklah membelek-belek baju-baju yang ada ketika majlis pelancaran Fashion On Wheels yang di adakan Taman Tasik Perdana baru-baru ini, terberkenan pulak dengan satu jubah yang di jual, sesuai pulak dengan saiz badan saya. Itu yang best sebab mereka tidak hanya menjual baju yang bersaiz kecil aje..saiz besar macam saya ni pun ada.

Shopping Raya, FOWheel18, Fashion On Wheels, Fashion On Wheels Pertama Di Malaysia, Fashion Truck, Majlis Pelancaran Fashion On Wheels, Baju Raya, Mudahnya Shopping Raya

Terasa seronok pulak pilih-pilih baju atas truck, kalau nak cuba baju pun boleh sebab diadakan juga tempat persalinan baju yang selesa. Berkenan apa yang di cuba, bayar terus balik. Senang betul di buatnya.

Harga pula memenang sangat berpatutan, serendah RM69. Kalau anda terlupa nak bawa cash, mereka juga menerima kad kredit. Koleksi-koleksi baju-baju serta produk lain pula cukup berkualiti sama seperti yang di jual di butik-butik mereka.

Antara lokasi mengikut tarikh yang telah di tetapkan adalah seperti berikut :

  • Menara Surian – 21hb & 25hb Mei 2019 (10am-5pm)
  • Menara TM, Bangsar – 22hb – 24 Mei 2018 (10am-5pm)
  • SACC, Shah Alam – 26hb – 28 Mei 2018 (10am-5pm)

Untuk info lebih lanjut anda boleh layari instagram @fowheel18 untuk mengetahui lokasi yang terpilih serta tarikh yang diberi. Jom bershopping Raya di Fashion On Wheels (Fashion Truck) yang pertama di Malaysia!