Enchanteur, Enchanteur Perfumed Body Lotion, Lotion Wangi Sepanjang Hari, Lotion Melembapkan Kulit, Pelembapan sehingga 24 jam, Body Lotion Terbaik Di Pasaran, enchanteurmy, enchanteur 20

Enchanteur Perfumed Body Lotion Menyemarakkan Hari Anda Dengan Haruman Berpanjangan

Enchanteur Perfumed Body Lotion Menyemarakkan Hari Anda Dengan Haruman Berpanjangan | Dekat rumah ni, kalau tak ada lotion memang tak sah. Kalau boleh siang malam pagi petang saya dan anak mesti nak sapu lotion..~heee~. Lepas mandi, nak pergi jalan atau duduk rumah pun mesti badan nak lumur lotion terlebih dahulu. Sebab itulah kulit saya tak ada masalah kekeringan dari dahulu lagi.

Anak dara saya pun dah minat berlotion (ikut perangai mak dia lah tu..ummm). Mungkin terikut-ikut perangai mak dia sebab selalu tengok mak dia dok asyik sapu-sapu lotion depan dia. Makin meningkat remaja, dia dah mula pandai cuba-cuba ambil saya punya dan sapu pada badan dia.

Disebabkan saya punya makin cepat habis maka jalan terbaik, saya belikan dia punya lotion sendiri, makna dia boleh pilih haruman yang dia suka daripada dia asyik berebut aje dengan saya.

Sebenarnya bagus jugak di minat berlotion ni, tak adalah kulit dia keras/kering dan badan berbau. Kalau tak balik sekolah..perghhh bau badan boleh pengsan..hahaha.

Tapi bukan sebarang lotion saya bagi, saya belikan lotion yang sesuai dengan kulit dia serta yang tak merbahayakan kulit dia sebab dia muda lagi, tak pasal-pasal nanti rosak pulak kulit badan dia. Lotion yang paling saya suka pakai dan saya bagi anak saya pakai adalah Enchanteur Perfumed Body Lotion.

Enchanteur Perfumed Body Lotion Wangian Berpanjangan Sepanjang Hari

Enchanteur, Enchanteur Perfumed Body Lotion, Lotion Wangi Sepanjang Hari, Lotion Melembapkan Kulit, Pelembapan sehingga 24 jam, Body Lotion Terbaik Di Pasaran, enchanteurmy, enchanteur 20

Untuk pengetahuan anda, Enchanteur Perfumed Body Lotion ni didatangkan dengan 4 rangakian haruman yang menarik, antaranya ialah :

  1. Enchanteur Perfumed Body Lotion Satin Smooth – Romatic
  2. Enchanteur Perfumed Body Lotion Satin Smooth – Charming
  3. Enchanteur Perfumed Body Lotion Satin Smooth – Stunning
  4. Enchanteur Perfumed Body Lotion Satin Smooth – Alluring

Setiap Enchanteur Perfumed Body Lotion ini mampu menjadikan kulit kita licin dan mencipta kesan yang sedap dan selesa apabila di sapu pada tubuh badan. Ianya terbukti untuk pelembapan segera sehingga 24 jam.

Apa yang lebih menarik, bila di sapu pada kulit ianya tidak berminyak dan melekit disebabkan formulasi asas adalah dari Aqua. Sebab itulah dari dulu lagi saya suka gunakan produk dari Enchanteur ni.

Enchanteur Paris Perfumed Body Lotion kesemua wangian saya suka, haaa so mcm mana tu? Makna kena ada kesemua wangian lah kan? hehehe. Setiap haruman mempunyai identiti tersendiri, sebab tulah saya suka ke semuanya. Kalau anda nak tahu, jom survey-survey apa yang terdapat dalam setiap lotion enchanteur ni.

  • Enchanteur Romantic

Enchanteur, Enchanteur Perfumed Body Lotion, Lotion Wangi Sepanjang Hari, Lotion Melembapkan Kulit, Pelembapan sehingga 24 jam, Body Lotion Terbaik Di Pasaran, enchanteurmy, enchanteur 20

Mempunyai aroma semulajadi yang harum dan indah dari Mawar Bulgaria dan White Jasmine memberi kesempurnaan serta dapat memanjakan kulit anda.

idak berminyak halus dan diperkaya dengan Aloe Vera dan Olive Butter untuk memberikan pelembapan dan khasiat yang optimum pada kulit anda. Sapukan setiap hari untuk kulit licin dan lembut sepanjang masa.

  • Enchanteur Charming

Enchanteur, Enchanteur Perfumed Body Lotion, Lotion Wangi Sepanjang Hari, Lotion Melembapkan Kulit, Pelembapan sehingga 24 jam, Body Lotion Terbaik Di Pasaran, enchanteurmy, enchanteur 20

Enchanteur Charming Perfumed Body Lotion 24 Hours Moist beraroma Rose Water dan Lily Extract serta terdapat juga Olive oil untuk melembut dan merapikan kulit anda.

Tidak berminyak halus dan diperkaya dengan Aloe Vera dan Olive Butter untuk memberikan kesan pelembapan yang optimum. Sapukan setiap hari untuk kulit licin, lembut lembut yang lembut.

  • Enchanteur Stunning

Enchanteur, Enchanteur Perfumed Body Lotion, Lotion Wangi Sepanjang Hari, Lotion Melembapkan Kulit, Pelembapan sehingga 24 jam, Body Lotion Terbaik Di Pasaran, enchanteurmy, enchanteur 20

Manjakan diri anda dengan Enchanteur Stunning dan biarkan aroma yang indah dari Mawar Turki, Gardenias dan Blackcurrent Buds dan membuatkan sesiapa sahaja tak berkelip mata memandang anda di sebabkan keharuman yang ada pada anda. 

Tidak berminyak halus dan diperkaya dengan Aloe Vera dan Olive Butter untuk memberikan pelembapan yang optimum. Sapukan setiap hari untuk kulit licin.

  • Enchanteur Alluring

Diperkaya dengan aroma Rose dan Iris yang dipertingkatkan dengan Vanilla berkrim untuk memberikan penjagaan kulit lembut.

Diformulakan dengan Satin yang tidak berminyak halus dan diperkaya dengan Aloe Vera dan Olive Butter untuk memberikan pelembapan yang optimum. Sapukan setiap hari untuk kulit licin dan lembut.

Haaa…inilah sebab-sebab kenapa saya suka dengan Enchanteur Perfumed Body Lotion ni, sebab saya galakkan anak saya juga pakai lotion ni, merupakan lotion pilihan seisi keluarga.

Kalau kita sendiri tak tahu nak jaga kulit kita dan anak-anak kita, siapa lagi yang nak jaga ya tak? Jadi mulakan dari sekarang untuk menjaga dan melindungi kulit dan diri anda dengan Enchanteur Perfumed Body Lotion, body lotion yang terbaik di Pasaran.

Kalau anda nak info lanjut, saya kongsikan pada anda webpage Enchanteur untuk anda survey-survey sendiri atau pun ingin membuat pembelian di mana. Anda boleh layari :

Webpage : Enchanteur 

FB : https://www.facebook.com/EnchanteurMY