Minuman Kesihatan, Easy123, Sihat Secara Semulajadi, Kekal Langsing, Minuman Penyingkir Toksin, Easy123 Selamat di minum, Supplement, Kurus Dengan Easy123, Easy123 Dengan Nutrien Yang Lengkap, detox dengan Easy123

Easy123 – Minuman Penyingkir Toksin Yang Paling Selamat Untuk Kekal Langsing Dan Sihat Secara Semulajadi

Ada sesetengah orang kalau makan banyak mana pun, badan tetap kekal langsing sebab kadar metabolisma mereka tinggi, maka process pencernaan mereka cepat, tapi macam saya ni sedih betul, kalau makan sekali sehari aje, badan mudah naik dan susah pula nak turun. Macam-macam saya cuba nak turunkan berat badan, tapi tetap sama aje.

Sekarang ni lagi lah susah nak turunkan berat badan sebab asyik keluar makan aje, apa taknya, makanan kat Malaysia ni memang terkenal sedap-sedap maka bertambah di pam-pam lah badan saya ni.

Bila dah kena sakit tulang belakang dan doktor suruh turunkan berat badan, haa barulah saya terfikir untuk serius turunkan berat badan. Lantas terbayang rakan saya Marcus yang dulunya mempunyai badan yang cukup gempal, tapi sekarang kalau anda tengok dulu dan sekarang dia, fuhh..memang tak percaya, kurus dan kulit pun makin bersih dan nampak segar

Minuman Kesihatan, Easy123, Sihat Secara Semulajadi, Kekal Langsing, Minuman Penyingkir Toksin, Easy123 Selamat di minum, Supplement, Kurus Dengan Easy123, Easy123 Dengan Nutrien Yang Lengkap, detox dengan Easy123

Apa rahsia dia ya? Bila di korek rahsia apa yang diamalkan, barulah saya dapat tahu yang beliau amalkan produk Easy123 dari dahulu hingga sekarang untuk kurus dan menjaga kesihatan beliau…wahh gitu…patutlah makin hensom tengok Marcus sekarang!

Fungsi Dan Kelebihan Easy123

Minuman Kesihatan, Easy123, Sihat Secara Semulajadi, Kekal Langsing, Minuman Penyingkir Toksin, Easy123 Selamat di minum, Supplement, Kurus Dengan Easy123, Easy123 Dengan Nutrien Yang Lengkap, detox dengan Easy123

Tidak mahu melihat kawan-kawan yang berbadan gempal ni makin bertambah gempal dan banyak sakit sana sini, maka beliau membawa kami mendengar penerangan tentang produk Easy123 ni. Bagus jugak, sekurang-kurangnya saya lebih memahami tentang kandungan dan khasiat yang ada dalam produk ini.

Info yang saya perolehi, produk Easy123 ini telah lama berada di pasaran sejak 10 tahun yang lalu dan telah banyak testimoni di perolehi dan kebanyakkannya mereka amat puashati setelah mengamalkan minuman ini secara konsisten.

Minuman Kesihatan, Easy123, Sihat Secara Semulajadi, Kekal Langsing, Minuman Penyingkir Toksin, Easy123 Selamat di minum, Supplement, Kurus Dengan Easy123, Easy123 Dengan Nutrien Yang Lengkap, detox dengan Easy123

En Jeffery memberi penerangan tentang fungsi dan keberkesanan Easy123 kepada tubuh badan kita.

Easy 123 merupakan minuman kesihatan yang penuh dengan khasiat dan mempunyai kandungan nutrien yang lengkap serta mampu meninggalkan kesan pembersihan yang luar biasa kepada seluruh sistem tubuh kita disebabkan oleh gaya hidup dan persekitaran kita yang kurang sihat.

Detox, Restore & Rejuvenate melalui 5 elemen spektrum menggunakan 20 bahan-bahan premium yang terbukti secara klinikal untuk meningkatkan kesihatan ke tahap baru!

Minuman Kesihatan, Easy123, Sihat Secara Semulajadi, Kekal Langsing, Minuman Penyingkir Toksin, Easy123 Selamat di minum, Supplement, Kurus Dengan Easy123, Easy123 Dengan Nutrien Yang Lengkap, detox dengan Easy123

5 elemen spectrum :

  • Hi-fiber – menggalakkan kerap melepaskan toksin, menyerap kolesterol berlebihan
  • Enzim – membantu dalam memecahkan & mencerna makanan, menggalakkan penyerapan nutrien, memulihkan enzim badan
  • Anti-oksidan – melindungi sel dari kerosakan radikal bebas, mencegah tekanan oksidatif, menggalakkan pertumbuhan sel yang sihat, penuaan pramatang yang berpanjangan
  • Prebiotics – memainkan peranan penting dalam membangunkan sistem imun yang sihat. Peranan prebiotik adalah sangat penting kerana mereka menyuburkan bakteria baik usus ketika membuat persekitaran di usus besar yang bermusuhan dengan bakteria buruk.
  • Probiotics – membantu menghilangkan toksin dan bakteria buruk dari badan. mereka menyimpan keseimbangan mikroflora yang sihat (nisbah bakteria baik kepada bakteria buruk), baik untuk pencernaan dan penyerapan nutrien dalam badan dan penting untuk meningkatkan sistem imun.

Bahan premium dan campuran Superfruit (Maqui berry raja baru superfruits dari chile yang mengandungi lebih banyak antioksidan daripada buah-buahan lain) juga penuh dengan nutrien penting untuk memulihkan kesihatan daripada diet dan gaya hidup yang tidak seimbang serta mampu mengalakkan pembuangan toksin secara teratur dan menyerap kolesterol yang berlebihan yang boleh mengundang pelbagai penyakit yang merbahaya serta boleh membawa maut.

Minuman Kesihatan, Easy123, Sihat Secara Semulajadi, Kekal Langsing, Minuman Penyingkir Toksin, Easy123 Selamat di minum, Supplement, Kurus Dengan Easy123, Easy123 Dengan Nutrien Yang Lengkap, detox dengan Easy123

Easy123 adalah minuman intipati fitonutrien (fitonutrien adalah sebatian bioaktif semulajadi yang terdapat dalam buah-buahan) yang menggabungkan 20 ramuan premium dengan campuran superfruit untuk memberi 3 fungsi kepada kesihatan kita dengan :

  • Detoksifikasi (Detox) : melindungi sistem penghadaman,
  • Memulihkan (Restore)memulihkan dengan menjaga kesihatan usus serta menyingkirkan toksin
  • Meremajakan (Rejuvenate) : meremajakan kulit dengan membekalkan antioksida ke seluruh tubuh kita.

Minuman Kesihatan, Easy123, Sihat Secara Semulajadi, Kekal Langsing, Minuman Penyingkir Toksin, Easy123 Selamat di minum, Supplement, Kurus Dengan Easy123, Easy123 Dengan Nutrien Yang Lengkap, detox dengan Easy123

Bagaimana toksin berada di dalam badan kita?

Kebanyakkan kita seringkali tak kisah pasal pemakanan. Macam saya, makan aje apa yang ada di depan mata, janji sedap..hehehe. Sebenarnya ini merupakan tabiat pemakanan yang kurang sihat ini mampu mengumpulkan toksin dalam kolon kita. Ada kajian mengatakan terdapat sesetengah orang membawa 5kg bahan yang tidak diingini di dalam badan mereka. Huhhh biar betul ni?

Selama ini saya ingat dengan pembuangan air besar dan kecil sudah mampu membersihkan kolon saya tapi silap, kisahnya sisa sisa sampah sarap yang tak mampu keluar tu akan mengeras dan terkumpul dalam kolon kita, ini yang akan menjadikan toksin yang akan merebak ke bahagian badan lain melalui darah dan merbahayakan badan.

  • Gaya Hidup yang tidak sihat dengan pengambilan makanan tinggi lemak – Gula, Natrium, kafein, merokok dan alkohol.
  • Kerja Stres / persekitaran kajian – gaya hidup yang sibuk dan corak tidur yang yang tidak betul.
  • Antibiotik dari makanan yang diproses – hormon tumbesaran, racun perosak, pewarna, pengawet.
  • Pencemaran Alam Sekitar – asap dari kereta, bahan kimia dan kotoran yang terdapat di dalam air
  • Produk Kecantikan – Mempunyai bahan kimia.
  • Ubat Jangka Panjang – penggunaan ubat-ubatan dan antibiotik dalam masa yang panjang.

Tak sangka kan? Macam-macam cara toksin mampu berada dalam badan kita. Sebab tu lah sekarang ni macam-macam penyakit ada disebabkan oleh gaya hidup kita sendiri dan persekitaran,

Minuman Easy123 Meyingkir Toksin Dengan Cara Semulajadi

Minuman Kesihatan, Easy123, Sihat Secara Semulajadi, Kekal Langsing, Minuman Penyingkir Toksin, Easy123 Selamat di minum, Supplement, Kurus Dengan Easy123, Easy123 Dengan Nutrien Yang Lengkap, detox dengan Easy123

Cara yang terbaik dan selamat untuk membantu membersihkan sistem dalam badan kita dan membuang segala sisa sisa sampah sarap yang dah lama melekat dalam kolon kita adalah dengan pengambilan Easy123.

Minuman detoksifikasi Easy123 ini mampu menghilangkan racun dalam badan dan mempercepatkan proses pencernaan makanan serta membina semula sel-sel badan, meningkatkan penyerapan, meningkatkan tenaga dan menggembalikan kesimbangan kesihatan kita dan yang penting mampu menggembalikan bentuk badan kita dengan cara yang lebih selamat.

Cara penyediaan Easy123 ini sangat mudah di sediakan, jika di minum sejuk-sejuk lagi sedap. Boleh juga  dicampur bersama buah-buahan segar dan jadikan jus atau anda boleh jadikan smooties, ice blenden dan apa sahaja cara yang anda inginkan ikut selera anda.

Program Easy123

Minuman Kesihatan, Easy123, Sihat Secara Semulajadi, Kekal Langsing, Minuman Penyingkir Toksin, Easy123 Selamat di minum, Supplement, Kurus Dengan Easy123, Easy123 Dengan Nutrien Yang Lengkap, detox dengan Easy123

Dalam satu kotak Easy123 terdapat 2 kotak kecik yang mana setiap kotak mempunyai 10 sachet. Anda boleh ikuti program yang di sediakan di bawah ini untuk result yang lebih bagus.

Terdapat 2 program pembersihan yang boleh anda ikuti :

1 – Program pembersihan Detox 30 hari – 2 kotak (10sachet + 10 sachet) 

  • Pembersihan kolon
  • Mempercepatkan sistem penghadaman
  • Memperbaiki dan meningkatkan penyerapan nutrian

Cara pengambilan untuk 5 ke 10 hari pertama : 1 Sachet pagi dan 1 sachet malam. Seterusnya selepas 20 hari : 1 sachet malam sahaja. ( di ambil selepas makan ).

2 – 90 Hari Program menghilangkan Lemak Dalam – 4 kotak (10 sachet + 10 sachet)

  • Lemak Dalam
  • kehilangan lemak perut
  • Pembersihan kolon
  • Mempercepatkan penghadaman makanan
  • Meningkatkan penyerapan nutrien,
  • ditambah anti-oksidan yang tinggi

Cara pengambilan untuk 5 ke 10 hari pertama : 1 Sachet pagi dan 1 sachet malam. Seterusnya selepas 20 hari : 1 sachet malam sahaja. Manakala untuk bulan ke 2 dan ke 3 atau lebih : 5 sachet dalam masa seminggu.

Kalau anda ikuti program ini dengan konsisten, InsaAllah kesihatan anda akan lebih terjamin dan berat badan anda akan senang turun (kalau lakukan senaman atau hanya berjalan kaki setiap hari, sure lagi cepat turun!). Dan yang penting sekarang dah tak risau nak makan banyak sebab lepas makan boleh minum Easy123.

Selepas pengambilan, perut saya ni tak adalah meragam atau asyik nak berlari ke tandas aje, tapi pembuangan jadi lebih mudah dan lancar, banyak pulak tu..hehehe. Perut jadi selesa sangat. Tapi lain orang lain tindak balas dia ok!

Kalau nak dapatkan info dengan lebih jelas dan lebih terperinci lagi. Boleh layari :

WEBSITE | FACEBOOK