Ada permintaan yang suruh akak masukkan gambar yang tak bermake-up dan gambar yang dah bermake-up. Diaorang nak tengok samaada akak edit atau tak.

Mereka cakap akak patut masukkan gambar macam tu sebab akak jual product kecantikan, jadi mereka nak tengok kulit muka akak tanpa seurat benang…ehhh tanpa secalit make-up pun

Hmmmm…memang ada jugak kebenarannya kan, mereka nak tahu jugak samada betul ke apa yang akak cakapkan “lepas pakai product ni kulit kita akan lebih licin dan bersih”

Jadinya disini kalian tengoklah ya muka akak tanpa makeup.Muka yang lepas baru cuci muka, eeeeee….malunya, demi permintaan ok je lah.

Tadaaaa

Gambar tak bermake-up(SEBELUM) dan gambar sesudah makeup(SELEPAS). Gambar-gambar ni tanpa di edit atau apa-apa yang sekutu dengannya. Tak tipu ok.

Dan dibawah ini product yang akak pakai untuk muka akak dirumah

#DrK SKINCARE #PRODUCT DrK SKINCARE #SEBELUM DAN SELEPAS
#DrK SKINCARE #SEBELUM DAN SELEPAS # PRODUCT DrK
  DrK SKINCARE
DrK SKINCARE
#DrK SKINCARE #SEBELUM DAN SELEPAS # PRODUCT DrK
BB MAGIC CREAM MEMANG BETUL-BETUL MAGIC
TAGS : DrK SKINCARE , DrK PRODUCT , SEBELUM DAN SELEPAS , MAKE-UP.