Diskaun terhebat melalui Revolusi Online Lazada telah bermula dari tarikh 11/11/2014 – 12/12/2014. Pemborong atas talian terhebat di rantau ini akan menawarkan pada para pembeli jualan murah selama sebulan beserta diskaun, promosi dan tawaran hebat di bawah satu anjung digital.

Diskaun Terhebat Melalui Revolusi Online LAZADA, Revolusi Online Lazada

Diskaun Terhebat Melalui Revolusi Online LAZADA, Revolusi Online Lazada

Merupakan satu tawaran yang terhebat dari Lazada dengan menjadikan pengalaman membeli belah anda pantas, selamat dan seiring dengan keinginan pembeli.

Disebabkan dunia kita sekarang yang terlalu sibuk, pembeli boleh sahaja mengakses pengalaman membeli belah melalui telefon, menggunakan aplikasi atau laman web mudah alih.

Pihak LAZADA juga menawarkan rangkaian penghantaran barangan yang paling luas dan pilihan untuk membayar setelah barangan diterima.

DISKAUN TERHEBAT MELALUI REVOLUSI ONLINE LAZADA

Kunjungi Lazada pada 11 November kerana Revolusi Online akan dilancarkan dengan jualan murah sepanjang hari. Setiap satu jam dari pukul 11 pagi hingga 11 malam, akan berlangsungnya “flash sale”, dengan diskaun sehingga 82% pada produk yang tertentu.

Untuk menambahkan kemeriahan dan keistimewaan yang akan menjadi kegairahan anda untuk membeli belah, Lazada akan turut memberikan 3 pasang tiket penerbangan Air Asia kepada 3 pembelanja tertinggi pada 11 November. Pemenang bertuah akan mendapat peluang untuk terbang ke Koh Samui, Bandung atau Cambodia secara percuma.

DAPATKAN VOUCHER POTONGAN RM25

Anda juga layak mendapat potongan harga sebanyak RM25 jika anda membeli lebih daripada RM150. Setelah anda membeli belah secara online dan semasa Checkout anda boleh menekan butang USE VOUCHER yang tertera disana dan masukkan kot ShopLaz11.11.

Menarik bukan!

Dahlah ada diskaun kemudian ada lagi potongan harga. Memang menarik sangat-sangat ni.

Lazada Malaysia

REVOLUSI ONLINE: TAWARAN HARIAN LAZADA

Tawaran harian yang tiada tandingan, akan bersambung pada 12 November dengan pengalaman membeli-belah online secara mudah yang muktamad, tiada tempat yang lebih hebat untuk berada di atas talian selain daripada Lazada.

  • MasterCard Monday – Nikmatilah 10% diskaun bila anda membuat bayaran meggunakan MasterCard
  • Trendy Tuesday– Carilah tawaran untuk barangan terlaris dalam kategori Fesyen, Barangan Rumah dan Jam Tangan
  • WOW Wednesday – Keterujaan yang maksimum dengan diskaun sampai 70% pada barang jualan terlaris bila anda membeli mengunakan aplikasi mobil Lazada.
  • Tech Thursday – Jadilah pakar teknologi dengan koleksi terbaru alat-alat dan inovasi teknologi terbaru.
  • Flashsale Friday – Jari-jemari terpantas setiap Jumaat pertama untuk mengakses tawaran-tawaran yang terhad. Sedia, ambil posisi, klik!
  • Wireless Weekends – Jimat duit setiap hujung minggu dengan jualan murah menerusi aplikai mobil untuk kategori Kamera.

Apa lagi, jom lah ramai-ramai kita bershopping online dan dapatkan diskaun terhebat melalui revolusi Online Lazda.

SELAMAT BERSHOPPING