D'Bellezza, D'Bellezza Lipmatte, Lipstik, Koleksi Lipstik Dari Bahan Organic, D'Bellezza Lipmatte Untuk Bibir Menawan, Nude Lisptik, Lip Matte, D'Bellezza Beauty, Lipstic D'Bellezza

D’Bellezza Lipmatte Koleksi Lipstik Dari Bahan Organic Mampu Membuat Bibir Menawan

D’Bellezza Lipmatte Koleksi Lipstik Dari Bahan Organic Mampu Membuat Bibir Menawan | Wanita dengan produk make up memang tak boleh dipisahkan, walaupun ada yang kata tak suka make-up tapi saya pasti sekurang-kurangnya bila mereka keluar pasti akan calitkan sedikit lipstik di bibir agar tidak nampak bibir pucat dan kusam, rupa paras pasti akan nampak berubah hanya dengan mewarnakan bibir mereka. Betul tak saya kata?

Antara salah satu yang sering menjadi tarikan orang lain untuk diperhatikan di wajah kita adalah bibir. Rasa saya bibir memang menjadi perhatian yang penting jugak, kalau tak..tak kan lah wanita-wanita sibuk nak manjakan bibir dengan lipstik warna-warni ya tak? Sure masing-masing nak serlahkan bibir agar nampak cantik.

D'Bellezza, D'Bellezza Lipmatte, Lipstik, Koleksi Lipstik Dari Bahan Organic, D'Bellezza Lipmatte Untuk Bibir Menawan, Nude Lisptik, Lip Matte, D'Bellezza Beauty, Lipstic D'Bellezza

Cuma zaman sekarang ni ramai dah tak berani nak beli sebarangan produk kosmetik lebih-lebih lagi di kedai online sebab takut kosmetik yang dibeli tiruan, beracun, tidak halal dan macam-macam lagi. Maka sebab itulah ramai yang lebih berhati hati sebelum membeli sebarang produk kosmetik.

Jadi tak hairanlah makin ramai penggemar kosmetik mula beralih arah kepada produk organic. Tak semestinya makanan saja kita perlu ambil yang organik untuk menjaga kesihatan, kosmetik juga kita perlu menggunakan yang lebih mesra alam bagi mengelakkan risiko masalah kesihatan untuk jangka masa panjang.

D’Bellezza Lipmatte Koleksi Lipstik Dari Bahan Organic Mampu Membuat Bibir Menawan

D'Bellezza Lipmatte Koleksi Lipstik Dari Bahan Organic Mampu Membuat Bibir Menawan

Kini antara produk-produk yang menggunakan bahan-bahan organik yang boleh di jadikan koleksi bagi makeup anda adalah dari koleksi D’bellezza Lipmatte. Bahan yang di gunakan dalam lipstik ni selamat dan tidak memudaratkan pengguna. Siap boleh merawat bibir kita dan melembabkan bibir! Haa..kalau nak tahu jom tengok antara bahan yang digunakan untuk menghasilkan lipstik ini.

Antara bahan yang terdapat dalam Lipmatte ni adalah :

  • Collagen

Khasiat & Kebaikkannya

➠Kolagen berfungsi untuk mengembalikan kelembapan kulit dan mengelakkan daripada masalah kulit kering.

  • Argan Oil

Khasiat & Kebaikkannya

➠Melembabkan bibir kering dan bibir pecah-pecah

Jika Anda memiliki bibir kering dan pecah-pecah, terutama karena cuaca dingin atau kering, gunakan minyak argan untuk memecahkan masalah umum ini. Properti pelembab yang akan memastikan bibir Anda tetap lembut dan lentur.

  • Vitamin C

Khasiat & kebaikkannya

➠FUNGSI yang terdapat pada Vitamin C mampu menghindarkan bibir daripada bertukar warna menjadi gelap

  • Vitamin E

Khasiat & Kebaikkannya

➠Salah satu sebab vitamin E bermanfaat untuk penjagaan kulit adalah kerana keupayaannya bertindak sebagai antioksidan, yang bermaksud ia dapat mencegah kerosakan pada sel-sel kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. vitamin E boleh membantu melindungi bibir dari sinar UV sepanjang hari dan boleh memperbaiki kerosakan yang telah berlaku. Membantu masalah bibir kering dan pecah.

Semua bahan-bahan yang di atas, terdapat dalam DBellezza lipmatte. So jangan risau dan was-was menggunakan lipstik D’Bellezza ini, selain nak nampak bibir yang cantik, iaya dalam masa yang sama dapat menjaga dan merawat bibir anda yang rosak. Sebab khasiat bahan bahan yang terdapat dalam lipmatte tersebut memang terbukti membantu masalah bibir.

D’Bellezza Beauty

D'Bellezza, D'Bellezza Lipmatte, Lipstik, Koleksi Lipstik Dari Bahan Organic, D'Bellezza Lipmatte Untuk Bibir Menawan, Nude Lisptik, Lip Matte, D'Bellezza Beauty, Lipstic D'Bellezza

D’bellezza lipmatte ni ada 4 code warna yang memang cantik, menarik dan da’bomb. Antara code warna yang ada adalah :

  1. DB02
  2. DB04 SEXY
  3. DB06 DARLING
  4. DB08 VOUGE

Memang code warna D’bellezza Lipmatte ni adalah code warna yang menjadi trend masakini. Warnanya tidak terlalu garang atau terlalu pudar sememangnya boleh di gayakan tanpa kelihatan over, kiranya memang cun sangat warna yang dibuat. Kalau tak tahu nak pilih, boleh aje ambil satu setiap warna, baru puashati.

Setiap manusia punya bibir yang berbeza-beza dan raut wajah yang berbeza, oleh itu masing-masing punyai cara untuk menampakkan bibir masing-masing kelihatan cantik serta sihat. Sebab itulah saya suggestkan pilihlah warna yang sesuai dengan raut wajah kita.

D'Bellezza, D'Bellezza Lipmatte, Lipstik, Koleksi Lipstik Dari Bahan Organic, D'Bellezza Lipmatte Untuk Bibir Menawan, Nude Lisptik, Lip Matte, D'Bellezza Beauty, Lipstic D'Bellezza

Antara koleksi Lipstik D’Bellezza Lipmatte yang ada dalam simpanan saya

Untuk saya, saya lebih suka lipstik yang nampakan bibir segar dan lembut, tidak berkilat dan tak suka warna terlalu merah menyala, rasa pelik aje kalau pakai yang warna merah menyala tu..hehehe. Sebab itu saya suka D’Bellezza sebab warna yang mereka ada memang warna-warna nude kesukaan saya, nampak natural bila di sapu ke bibir. Kalau akak-akan cuba pakai depan encik suami, sure encik suami tergoda gitu..hehehe. Cuba lah ya!

D'Bellezza, D'Bellezza Lipmatte, Lipstik, Koleksi Lipstik Dari Bahan Organic, D'Bellezza Lipmatte Untuk Bibir Menawan, Nude Lisptik, Lip Matte, D'Bellezza Beauty, Lipstic D'Bellezza

Apa yang saya suka lagi tentang lipstik ini, ianya tahan lama dan yang penting ianya tidak meninggalkan tanda di cawan selepas kita minum. Satu lagi, lipstik ni tak membuatkan kulit bibir kering dan berpecah-pecah, saya kalau pakai lipstik, kalau jadi macam tu, memang nampak gaya lipstik tu kena buang dalam tong sampah, sakit hati aje tengok bibir comot merekah dan bercapuk sana-sini. Alhamdulillah, bila saya gunakan D’Bellezza tak pulak saya alami masalah sebegitu.

Berita terbaik buat anda semua, bulan oktober ini akan menyusul lagi 4 warna lipstik terbaru dari D’Bellezza Beauty yang mempunyai warna-warna nude. Untuk maklumat lanjut bolehlah hubungi nombor-nombor yang tertera di bawah ini.

Kalau berminat nak dapatkan D’bellezza Lipmatte ni boleh dapatkan melalui

 Facebook : https://www.facebook.com/Dbellezzabeauty/ 

Ig : https://www.instagram.com/dbellezzabeauty/

 Whatsapp : 011 1289 0009

Atau boleh Whatsapp Agent mengikut kawasan anda

Perlis – Wati : +60 14 7370 273 

P.Pinang – Nur : +60 12 319 6309 

Sremban/Snawang -Lin : +60 16 494 2441 

Kuala Lumpur – Eik : +60 17 205 6616

Kuala Lumpur – Ain : +60 11 1289 0009

Klang – Kay : +60 12 380 0229

TTDI/D’sara – Fauziah : +60 12 283 2850