CUTI SEKOLAH DAN TEMPAT MENARIK DI MALAYSIA

Cuti sekolah penggal 1 dah nak start dah..tapi aku masih tercari-cari tempat yang best untuk aku bercuti dalam negara. Pening tau pikir nak ke mana.Tengok gak dalam google dan forum2 tapi jadi rambang mata le pulak..last2 tak tau nak ke mana.
 
Kalau tak kemana-mana cuti ni..nanti aku dok tengok anak aku…anak aku tengok aku je le kat umah ni. Kesian pulak kat dia.Dah lah tak ada kawan..duduk kat umah pun nanti dia tak wat apa, asyik tengok tv aje..sure bosan nanti.Nak gi jauh2 pulak, duit tengah kumpul2 nak ke India Nov ni, so dalam negara je le yang termampu..;(



Adalah aku target satu dua tempat..tapi kalau korang tau mana2 yang lagi best, gitau lah aku ya..boleh le nanti aku buat pilihan yang mana satu idaman kalbu..hehehe
 
Langkawi, Redang, PD, Genting, Cherating, Tambun, Morib, Gunung Kinabalu, Pangkor Laut, Lumut, Janda Baik aku dah pergi dah…Selain tempat ni mana lagi yang best ya?? Kalau korang ada penggalaman gi tempat2 menarik..share2 lah kat aku yang tengah buntu ni ya..
Cuti-cuti Malaysia bermakna bercuti di dalam Malaysia. Di dalam Malaysia juga banyak tempat menarik cuma pening kepala sikit nak pilih yang mana satu.

Schematic view of a social networking members with blank text clouds Stock Photo - 10932233
 

Share this article!

Comments

  1. pergi langkawi je..

  2. pulau tioman pun boleh kak..

  3. Oversea korea or jepon.. Bunga sakura tgk putik now nie.. Ngee

  4. Kalau ada bajet fly korea or jepon.. Bunga sakura tgh berputik nie.. Ala2 winter sonata..Ngee

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing