CONTEST BLOG PALING CANTIK 2013

Syarat2 penyertaan yang telah di tetapkan oleh Atie ;
 
Syarat penyertaan
  1. Korang mestilah Blogger.
  2. Malaysian.
  3. Wajib follow blog Atiey KLIK SINI, serta LIKE fanpage Seindah Blogku dekat sidebar untuk mengetahui perkembangan contest.
Itu saja syaratnya..Simple kan?!. So ikuti lah syarat tu betol2. Kalau tak penyertaan anda terbatal.
 
Cara penyertaan
  • Korang hanya perlu paste LINK blog korang di ruang komen kat bawah ni dan letak banner contest kat atas tu pada blog korang & linkkan ke entry contest blog ini.
  • Blog korang mestilah cantik, kemas dan menarik.
  • (Blog korang akan dinilai oleh saya sendiri. Tiada pilih kasih dalam pemilihan *sumpah jujur*)
Sampai bila contest ni?
  • Dari skrg sehingga 30 Januari 2013.
Hadiah
  • Pemenang Blog Paling Cantik : RM50
  • Saguhati (2x) : Topup RM20
Cepat!!cepat!!! sebelum terlambat!!……

*Penyertaan kurang dari 100 orang,contest akan terbatal!

 
_______________________________________________
 
Hmmm…inilah ayarat2 yang patut kita ikut. Menarik kan!! Sebab 
 
tu lah aku pun nak turut serta. Bagi aku tak kisah lah blog aku 
 
cantik atau tidak, janji aku turut serta dalam contest ni.
 
 
Sejak aku berblogging ni, ini lah kali ke 2 aku join contest 
 
macam ni. Aku rasa lah kan..2013 ni aku nak ikut join mana2 yang 
 
buat contest macam ni dan yang sekutu dengan nya. Dah naik syok 
 
pulak..hehehe, maklumlah orang baru belajar lah katakan.
 
 
Tq atiey sebab buat contest yang cukup menarik macam ni.