Yahooo..Cek pertama dari Nuffnang hasil tabungan saya selama ini dah sampai semalam. Inilah dia hasil dari tabungan yang saya dapat selama saya berkawan dengan Nuffnang. Walau sedikit tapi saya happy sangat sebab ini hasil pertama saya dari Nuffnang. Kira ok lah dari tak ada apa-apa kan!  Terimakasih Nuffnang.

Cek Pertama Dari Nuffnang Hasil Tabungan , Cek Pertama Dari Nuffnang , Nuffnang

Saya tahu sesiapa yang ada pasang iklan Nuffnang pasti ada yang dah dapat ribu riban. Saya walaupun sekecil ini kira dah bersyukur sangat-sangat. Walaupun Nuffnang tak ada bagi job kat saya lagi ( Advertorial macam Redmummy , Shakiddo selalu dapat atau blogger-blogger otai lain yang selalu dapat , blog saya belum layak lagi..huhuhu ) tapi sekurang-kurangnya ada jugaklah yang sudi isi tabung saya , saya tak ada buat apa-apa pun just tempekkan iklan dari Nuffnang dah masuk duit.

Yang ini Cek pertama dari Nuffnang , itu belum lagi saya cash out duit dari ChurpChurp, 8share dan lain-lain yang saya dok perapkan aje kat situ. Duit dari affiliate lagi. Kira kalau dikumpul walau tak boleh beli kereta tapi sekurang-kurangnya bolehlah beli makanan kucing kesayangan dan kucing jalanan dah kira rezeki sangat-sangat buat saya.

Cek Pertama dari Nuffnang ini akan saya printkan dan simpan baik-baik untuk kenangan-kenangan. Kiranya pembakar semangat untuk saya berusaha lebih untuk dapat lebih lagi lepas ni. Manalah tahu kot-kot dapat Advertorial dari Nuffnang pulak lepas ni atau ramai yang sudi isi tabungan saya, lagi banyak lah masyukk.

Cek Pertama Dari Nuffnang Hasil Tabungan , Cek Pertama Dari Nuffnang , Nuffnang

Kalau masih ada rezeki dari Nuffnang dan kalau ada umur panjang dengan Nuffnang dan kalau saya masih setia dengan Nuffnang saya akan sentiasa updatekan pendapatan yang saya dapat , tak kiralah sedikit atau banyak saya akan updatekan jugak.