Butik Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Jenama Asyikin Exclusive, Cawangan Ke Tiga, Setapak Central, Kuala Lumpur, Puteri Sarah liyana, Sherry Alhadad, Shila Amzah, Fesyen Muslimah, Duta Asyikin Exclusive

Pembukaan Cawangan Terbaru Butik Asyikin Exclusive Di Setapak Central

Pembukaan Cawangan Terbaru Butik Asyikin Exclusive Di Setapak Central | Rangkaian fesyen muslimah makin mendapat tempat di kalangan pengguna wanita moden masa kini. Di sebabkan permintaan yang semakin tinggi untuk pakaian muslimah, maka impian pemilik butik jenama Asyikin Exclusive iaitu Puan Nur Asyikin binti Rahmat untuk melebarkan perniagaan beliau akhirnya direalisasikan dengan pembukaan cawangan butik terbaru beliau di Setapak Central.

Memilih konsep jualan pakaian muslimah kontemporari, merupakan satu langkah yang berani pemilik ini membawa jenama fesyen tempatan lebih jauh dalam pasaran tempatan bagi memenuhi permintaan pelanggan.

Pembukaan Cawangan Terbaru Butik Asyikin Exclusive

Butik Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Jenama Asyikin Exclusive, Cawangan Ke Tiga, Setapak Central, Kuala Lumpur, Puteri Sarah liyana, Sherry Alhadad, Shila Amzah, Fesyen Muslimah, Duta Asyikin Exclusive

Saya berkesempatan hadir ke majlis ramah mesra dan minum petang antara Puan Nur Asyikin dengan para media serta blogger yang di adakan di butik terbaru di Setapak Central. Majlis pada petang tersebut dijalankan dengan penuh santai. Masih mengekalkan sifat ramah dan merendah diri buatkan sesiapa yang mendampingi beliau tidak akan berasa janggal dengan layanan yang di beri.

Buat pengetahuan anda semua, ini merupakan pertemuan ke dua saya bersama beliau, saya pernah membuat liputan untuk majlis pelancaran Travelog Cinta Tang Guo Hua(info lanjut boleh klik di sini). Yang menakjubkan saya, walaupun hanya sekali aje berjumpa tapi puan Asyikin masih mengingati saya walaupun dah lama dan ramai juga yang terpaksa beliau layan ketika pelancaran waktu itu.

Butik Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Jenama Asyikin Exclusive, Cawangan Ke Tiga, Setapak Central, Kuala Lumpur, Puteri Sarah liyana, Sherry Alhadad, Shila Amzah, Fesyen Muslimah, Duta Asyikin Exclusive

Pemilik buti Asyikin Exclusive Puan Nur Asyikin bersama suami yang sentiasa menjadi tulang belakang beliau.

Setakat ini Asyikin Exclusive mempunyai dua cawangan di Melaka iaitu di Kota Fesyen Air Keroh dan pusat beli belah Mahkota Parade. Mengulas lanjut tentang pembukaan di Setapak Central, Puan Asyikin turut berkata,

“Pembukaan cawangan baru ini juga di dorong oleh sambutan serta permintaan di luar jangkaan yang di terima daripada pelanggan khususnya di Kuala Lumpur.

Setakat ini Asyikin Exclusive mempunyai dua cawangan di Melaka iaitu di Kota Fesyen Air Keroh dan pusat beli belah Mahkota Parade.

Pembukaan butik ini juga ternyata memberikan kepuasan kerana dapat memperagakan fesyen untuk jualan kepada pelanggan di sekitar Kuala Lumpur. Saya sangat berbangga kerana kerja keras selama ini menampakkan hasil apabila dua butik di Melaka di kenali sebagai pusat pakaian Muslimah sehingga mendorong saya untuk membuka satu lagi cawangan.”

Saya sempat lagi meninjau-ninjau sekitaran butik yang kelihatan elegen dan exclusive serta susun atur yang kemas. Saya amat kagum dan tertarik dengan kualiti kain serta design yang dipekenalkan di butik Asyikin Exclusive ini. Jadi rambang mata pulak saya di buatnya bila berada di butik ini…hehehe.

Butik Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Jenama Asyikin Exclusive, Cawangan Ke Tiga, Setapak Central, Kuala Lumpur, Puteri Sarah liyana, Sherry Alhadad, Shila Amzah, Fesyen Muslimah, Duta Asyikin Exclusive

Fesyion Plus Saiz

Butik Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Jenama Asyikin Exclusive, Cawangan Ke Tiga, Setapak Central, Kuala Lumpur, Puteri Sarah liyana, Sherry Alhadad, Shila Amzah, Fesyen Muslimah, Duta Asyikin Exclusive

Butik Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Jenama Asyikin Exclusive, Cawangan Ke Tiga, Setapak Central, Kuala Lumpur, Puteri Sarah liyana, Sherry Alhadad, Shila Amzah, Fesyen Muslimah, Duta Asyikin Exclusive

Sebagai wanita yang suka berfesyen tetapi mempunyai badan yang bersaiz besar, memang amat susah untuk mencari fesyen yang yang amat sesuai untuk badan saya ini serta menepati selera saya. Tapi bila saya di butik ni, saya jadi tak keruan sebab banyak jugak design cantik-cantik dan mempunyai saiz saya (plus saiz)

Nampak gaya, butik ni akan jadi butik yang selalu saya akan terjah lah..hehehe. Harga pun tak lah melampau dan sangat berpatutan. Jangan main-main tau…golongan selebriti seperti Puteri Sarah liyana, Sherry Alhadad dan juga Shila Amzah pun turut bekerjasama mempromosikan jenama Asyikin ini. Dah artis pun turut pomosikan jenama ni..mestilah jenama Asyikin ni betul-betul berkualiti dan terbaik, ya tak! Setiap artis yang berkolaborasi ini mempunyai target pembeli tersendiri.

Butik Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Jenama Asyikin Exclusive, Cawangan Ke Tiga, Setapak Central, Kuala Lumpur, Puteri Sarah liyana, Sherry Alhadad, Shila Amzah, Fesyen Muslimah, Duta Asyikin Exclusive

Butik Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Jenama Asyikin Exclusive, Cawangan Ke Tiga, Setapak Central, Kuala Lumpur, Puteri Sarah liyana, Sherry Alhadad, Shila Amzah, Fesyen Muslimah, Duta Asyikin Exclusive

Kolaborasi bersama Siti Sarah Diyana bertujuan mempromosikan pakaian casual contohnya seperti seluar denim, blaus dan lain-lain lagi. Manakala Shila Amzah dibuat kerana Puan Asyikin turut merancang memperkenalkan jenama rangkaiannya di pasaran antarabangsa bagi memenuhi permintaan pakaian muslimah terutamanya di China. Dan pemilihan Sherry Alhadad pula demi mempromosikan rekaan baju-baju plus saiz demi pemintaan orang-orang seperti saya..~hee~.

Produk atas jenama Asyikin Exclusive ini meliputi pakaian seperi jubah, blaus. tudung, seluar palazzo dan pelbagai lagi sebagai pilihan pelanggan yang mementingkan gaya elegen dan exclusive.

Saya juga tak ketinggalan menggayakan tudung shawl dan bawal dari jenama ini, memang sedap aje pakai dan terletak aje di kepala, kain dia pulak lembut dan sejuk aje. Rasa-rasa ada gaya model tak? hehehe…

Butik Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Jenama Asyikin Exclusive, Cawangan Ke Tiga, Setapak Central, Kuala Lumpur, Puteri Sarah liyana, Sherry Alhadad, Shila Amzah, Fesyen Muslimah, Duta Asyikin Exclusive

Shawl dari Asyikin Exclusive

Butik Asyikin Exclusive, Asyikin Exclusive, Jenama Asyikin Exclusive, Cawangan Ke Tiga, Setapak Central, Kuala Lumpur, Puteri Sarah liyana, Sherry Alhadad, Shila Amzah, Fesyen Muslimah, Duta Asyikin Exclusive

Menggayakan Tudung Bawal dari Asyikin Exclusive

Buat mereka yang ingin mengetahu lebih lanjut lagi mengenai rekaan dari butik ini, bolehlah layari laman sosial di :

FACEBOOK | INSTAGRAM

Alamat :

Asyikin Exclusive,
Level G, Sebelah Coffee Bean,
Setapak Central Mall,
Setapak.