Category

GOLD COAST

GOLD COAST

GOLD COAST (PART 3)

BYRON LIGHT HOUSE Kali ni kita pergi ke BYRON LIGHT HOUSE…tempat ni memang jauh sikit dari surfers peradise..Kita drive ke sana..Tempat yang tak pernah kita pergi tapi kita redah aje..ikut map leee apa lagi..lagi pun sign board dia tak complicated…

Continue reading
Travel
GOLD COAST

gold coast (part 2)

NAK KE TENGAH LAUT TENGOK WHALE Time ni kemain suka lagi As’sya..ni belum naik boat lagi..dia belum tahu macam mana gelombang besar di tengah lautan tu..hehehe Sekarang ni dah berada di tgh lautan…Time ni masing2 dah hilang sebab gi muntah…Wahhhh…

Continue reading