Category

All about my life

Main-main Hantu
All about my life, MY YOU TUBE

Main-main Hantu

Serious memang terkejut gak le semalam bila tetiba je dapat massage dari kawan pasal Main-main Hantu. Arghhhhh tidak….menakutkan , adehhhh kenapalah timbul semula Main-main Hantu ni , kan ke cerita tu dah berzaman. Perapkan ajelah kat musium ke..huhuhu Main-main Hantu…

Continue reading
Mak Angkat , Mak Angkat Dari Singapura , Mak Angkat Saya
All about my life

Mak Angkat

Memang best ada mak angkat ni , lebih-lebih lagi kalau orangnya ok. Saya pun tak terkecuali ada mak angkat. Dah enam tahun jugak saya jadikan dia emak angkat saya. Owh ya , mak angkat saya ni Singaporean Chinese , tapi…

Continue reading