Bulan ni memang bulan yang sibuk sangat. Terkejar sana sini saya dibuatnya, tapi saya enjoy sangat dengan apa yang saya buat dan perolehi. Saya banyak belajar dan hadirkan diri ke kelas-kelas dan sertai business training untuk product GC Tea Dan Nano Centa.

RASHWEALTH Business Training, Turbo Rich Club

Bertuah kerana dapat sertai team RASHWEALTH dan mempunyai leader serta group yang banyak memberi sokongan serta membantu jika saya memerlukan. Setiap hari dan masa jika kita mempunyai masalah, leader serta ahli-ahli yang lain akan turut saling bantu membantu. Itu yang saya seronok sangat berada dalam TURBO RICH CLUB ini.

Saya baru aje join RASHWEALTH TEAM ini serta group Turbo Rich Club ni dalam bulan February, banyak ilmu saya perolehi bila berada dalam kelompok orang-orang yang ingin berjaya, dalam masa yang sama saya juga turut mendapat semangat mereka untuk terus berjaya dan berada di puncak.

Bersama-sama dengan Turbo Rich Club kami berusaha bersama-sama memajukan dan menaikkan product Rashwealth bukan sahaja GC Tea Dan Nano Centa tapi juga Nano Man dan Nano Skinzs. Alhamdulillah perniagaan serta networking yang baru dimulakan ini makin lama makin maju dan berkembang.

Nano Centa, Nano Skinz, GC Tea, Nano Men

Dengan hanya menjual product-product dari RASHWEALTH ini dengan menggunakan ilmu ONLINE MARKETING yang diberi tunjuk ajar oleh sifu-sifu networking, rezeki bulan pertama mendapat 4 angka.Insaallah sedikit-sedikit lama-lama menjadi bukit. Dapatlah ringankan kos sara hidup saya sekeluarga.

Jangan risau untuk sertai kami walau anda tiada pengalaman dalam bidang perniagaan kerana :

  • Kita akan diajar cara-cara buat duit dalam tempoh yang singkat
  • Kelas bimbingan – facebook ads, instagram, whatsapp, training 360, table approach, presentation sentiasa diadakan dari semasa kesemasa sehingga kita pandai dan faham.
  • Leader, sifu-sifu  serta otai-otai akan sentiasa membimbing kita hingga berjaya.

Dengan sertai Rashwealth dan group Turbo Rich Club, bukan sahaja kita dapat beroleh pendapatan yang lumayan, tapi kita dapat juga membantu orang lain terutama yang ada masalah kencing manis dan masalah kegemukkan yang melampau.

Bayangkan bila ada testimoni dari customer yang kita jual product kepada mereka, mereka hantar whatsapp kepada saya dan mengatakan kadar gula dalam bacaan darah mereka sudah turun, perasaan saya ketika itu hanya tuhan sahaja yang tahu, gembira kerana bukan hanya duit semata yang saya kejar tapi saya dapat menolong orang dari segi kesihatan.

Testimoni Dari Pengguna GC Tea, Product Rashwealth

 

Testimoni pengguna GC Tea, GC Tea Kawal Kencing Manis

  • Anda ingin mengubah kehidupan anda?
  • Anda ingi membantu keluarga anda?
  • Anda ingin menolong orang yang mengidap sakit kencing manis?
  • Anda ingin menolong orang yang ingin kurus dan sihat?

INILAH MASANYA…

Sertai kami di Rashwealth dan sertai group Turbo Rich Club, insaallah kami dapat membantu anda, dan anda dapat membantu diri anda sendiri dan orang-orang sekeliling anda.

Tidak rugi untuk mencuba, tak mahal mana untuk anda sertai kami.

Hanya serendah RM300/: sahaja.

Jangan tunggu dan bertangguh lama-lama, anda yang akan rugi jika bertangguh.

>>JOM SERTAI SAYA<<

CEPAT HUBUNGI/ SMS/ WHATSAPP  SAYA >> 019 2172162 <<

CEPAT HUBUNGI/ SMS/ WHATSAPP SAYA >> 019 2172162 <<

AGEN BERDAFTAR:

>> 019 3575876 RAWANG/PERAK<<

>> 014 5056658 KELANTAN/SARAWAK<<

>> 012 7435683 JOHOR<<

>> 019 3674669 KELANTAN/TANAH MERAH<<

>> 019 9491558 KOTA BAHRU KELANTAN<<

>> 017 3929220 MELAKA <<

>> 013 2713035 KLANG <<