Botox Cream Bee Venom Dari New Image | Sekarang ni dah bermacam-macam product kecantikan dengan perbagai jenama tumbuh bak cendawan di pasaran. Dah adat berniaga, product pesaing akan mula muncul silih berganti.

Terpulang kepada pengguna untuk menilai sesuatu product tersebut. Jangan main beli tanpa usul periksa. Jangan main nak cuba sahaja tanpa tahu apa isi kandungan dalam sesuatu product tersebut, beli yang hanya sah dan selamat digunakan keatas kulit sendiri.

Memang ada yang kata product mereka ada kelulusan dari KKM, mereka akan kata product ni sama isi kandungan dengan product yang telah popular dipasaran sedangkan tidak. Macam-macam lagi kata-kata menarik yang diberi, jadi terpulang pada pengguna sendiri untuk menilai.

Botox Cream Bee Venom Dari New Image

Produk Botox Cream ANTI-PENUAAN PERTAMA DI DUNIA menggunakan MADU MANUKA & campuran colostrum (antibodi) yang sangat baik untuk kesihatan.

Produk krim ANTI-PENUAAN PERTAMA DI DUNIA, Bee Venom, Botox Cream

Botox Cream, Botox Cream Bee Venom, Botox Cream Bee Venom Dari New Image

Kelebihan product Bee Venom dari New Image ini yang tiada dari mana-mana product yang ada dipasaran ialah product ini ada campuran COLOSTRUM ALPHA LIPID TM (PATEN) dan aktif MANUKA HONEY yang diadun bersama Bee Venom yang mana tidak ada mana-mana syarikat yang boleh meniru hak paten itu.

Combo pakej khasiat cantik dan sihat.

Memiliki insurance product 20 juta New Zealand oleh syarikat New Image International.

Botox Cream Bee Venom Dari New Image, Botox Cream, Bee Venom

Botox Cream Bee Venom Dari New Image, Botox Cream

Botox Cream Bee Venom Dari New Image, Botox Cream, Bee Venom Alpha Lipid

 

#Pilihan ditanggan pengguna untuk memilih setelah mendapat info yang jelas tentang perbezaan product Botox Cream Bee Venom Dari New Image dengan product pasaran luar yang dikatakan sama dengan product dari New Image ini.

BOTOX CREAM

BUKAN DENGAN CARA SUNTIKAN

HUBUNGI

0192172162