Cabaran Kurus 15 Hari Bersama Bodydream Coco Slimming | Makin berumur ni, makin susah pulak nak turunkan berat badan saya ni. Bukan tak pernah diet, macam-macam jugak product slimming dah saya cuba tapi berat badan saya masih tak mencapai target yang saya inginkan. Saya tak salahkan product yang saya cuba, tapi nafsu makan saya tu susah nak control..hihihi.

Body Dream Coco-s, Bodydream Coco Slimming, Bodydream slimming drink, Cabaran Kurus 15 hari, Kurus Cepat Dengan Bodydream, Coco-S Slimming, Kandungan Bodydream Coco-S, body goals, Misi Kurus 2017

Baru-baru ni saya dapat undangan dari Bodydream Coco Slimming, mereka akan adakan cabaran kurus 15 hari bersama Bodydream Coco Slimming. Mula-mula dapat undangan tersebut, terasa malas nak pergi, bukan apa..risau tak dapat penuhi cabaran tersebut, takut kena control makan..pengsan akak kalau tak boleh makan nanti..hehehe.

Body Dream Coco-s, Bodydream Coco Slimming, Bodydream slimming drink, Cabaran Kurus 15 hari, Kurus Cepat Dengan Bodydream, Coco-S Slimming, Kandungan Bodydream Coco-S, body goals, Misi Kurus 2017

Tapi bila di fikir balik, sampai bila nak berbadan besar, penat jugak badan besar ni, banyak baju tak boleh pakai, dan paling tak best lutut kerap sakit sebab tak boleh menampung berat badan, akhirnya saya setuju join event tersebut untuk menyahut cabaran kurus 15 hari.

Terdapat beberapa rakan blogger dan pihak media turut serta dalam menyahut cabaran ini, seronok jugak ada geng untuk bersaing. Nanti kita tengok siapa dikalangan blogger ini yang dapat mencapai berat idaman mereka.

Body Dream Coco-s, Bodydream Coco Slimming, Bodydream slimming drink, Cabaran Kurus 15 hari, Kurus Cepat Dengan Bodydream, Coco-S Slimming, Kandungan Bodydream Coco-S, body goals, Misi Kurus 2017

Cabaran Kurus 15 Hari Bersama Bodydream Coco Slimming

Sebelum memulakan cabaran kami di perkenalkan dan di ajar cara-cara pengambilan Bodydream ini terlebih dahulu. Menurut katanya, product ini baru berada di pasaran selama 4 bulan, tetapi telah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan daripada pengguna. Wowww…memang menarik sungguh kan!

Saya pun mulalah tengok-tengok testimoni di Ig dan Fb, memang banyak testimoni dari mereka yang dah amalkan minuman ini telah berjaya menurunkan berat badan mereka. Ini yang buat saya jeles ni.

Bila tengok pengasas product Coco-s iaitu Puan Sarra Shahrin , lagilah saya bersemangat untuk menyahut cabaran kurus 15 hari bersama Bodydream Coco Slimming ni. Body dia..fuhhhh ramping dan melentik uoll. Tengok aje lah gambar di bawah ini…

Body Dream Coco-s, Bodydream Coco Slimming, Bodydream slimming drink, Cabaran Kurus 15 hari, Kurus Cepat Dengan Bodydream, Coco-S Slimming, Kandungan Bodydream Coco-S, body goals, Misi Kurus 2017, Pengasas Bodydream Coco-S

Bodydream Coco Slimming

Bodydream Coco Slimming ni rasa dia memang sedap, sedap sebab mempunyai perasa coco, bukan sebarang coco tapi Coco Swiss Special. Saya dah rasa, memang sedap sangat-sangat.

Sebelum saya nak amalkan minuman ini, saya kenalah tahu apa kandungan dalam Bodydream ini. Kalau nak kurus cepat kenalah dengan cara selamat, so bila dapat tahu isi kandungan dia dan memahami barulah saya berani mencuba.

Kandungan yang ada dalam Bodydream ini adalah seperti berikut :

Body Dream Coco-s, Bodydream Coco Slimming, Bodydream slimming drink, Cabaran Kurus 15 hari, Kurus Cepat Dengan Bodydream, Coco-S Slimming, Kandungan Bodydream Coco-S, body goals, Misi Kurus 2017, Kandungan Bodydream

Disebabkan kandungan yang ada dalam Coco-S Slimming ini semua dari bahan semulajadi, maka ianya selamat dan boleh diambil oleh ibu yang menyusukan dan ibu selepas berpantang 40 hari.

Sekarang saya sedang mengamalkan pengambilan Bodydream Coco-S ini untuk menyahut cabaran kurus selama 15 hari, saya ambil semasa sarapan pagi seperti yang telah di syorkan. Memang selepas minum, saya tak berasa lapar, tapi walaupun kita tak terasa lapar, kita di galakkan mengambil makanan (jangan skip makan). Badan pun terasa bertenaga aje sepanjang hari.

Body Dream Coco-s, Bodydream Coco Slimming, Bodydream slimming drink, Cabaran Kurus 15 hari, Kurus Cepat Dengan Bodydream, Coco-S Slimming, Kandungan Bodydream Coco-S, body goals, Misi Kurus 2017

Actually dengan mengamalkan minuman ini, kita tak perlu berdiet ketat, tak perlu berpantang makan, boleh makan apa sahaja. Best kan? Yang penting kena amalkan Bodydream Coco-S setiap hari di waktu sarapan pagi.

Body Dream Coco-s, Bodydream Coco Slimming, Bodydream slimming drink, Cabaran Kurus 15 hari, Kurus Cepat Dengan Bodydream, Coco-S Slimming, Kandungan Bodydream Coco-S, body goals, Misi Kurus 2017

Memang saya tak sabar nak habiskan cabaran kurus 15 hari bersama Bodydream Coco Slimming ni. Nak tengok result yang saya perolehi selepas saya selesai cabaran ini. Saya pasti anda pun nak tahu jugak kan result saya nanti? Ok ok..nanti saya akan bagitahu berapa KG saya dah turun, so sabar tau tunggu 15 hari nanti ok..hehehe.

Kalau abang-abang, kakak-kakak dan adik-adik nak cuba pun boleh jugak. Manalah tahu yang boroi boleh jadi sado, yang badan bersaiz besar boleh dapat body shape dan melentik semula macam zaman muda remaja dulu, so jangan segan-segan untuk mencuba Bodydream Coco Slimming ini, yang penting Body dream sudah semestinya LAZAT, SELAMAT DAN BERKESAN.

Untuk melihat testimoni dan mendapatkan info lebih lanjut boleh ke :-

https://www.instagram.com/bodydream.official/ 

atau

https://bodydreamhq.wordpress.com/