Saya rasa dengan tajuk ni pun anda dah tahu apa maksud saya kan? Saya pasti ramai juga yang berbuat seperti apa yang saya buat iaitu berkongsi minat untuk jana pendapatan.

Berkongsi Minat Untuk Jana Pendapatan

Apa minat saya?

Ok terus terang saya cakap, dari dahulu saya memang minat tentang dunai kecantikan ni. Saya pernah buka saloon kecantikan tapi dah lama dah, dah tutup pun lama. Masalahnya sebab susah nak cari pekerja yang betul-betul jujur dan pakar dalam bidang kecantikan.

Lama jugak saya berehat dan tidak buat apa-apa, tapi minat tu masih lagi ada dalam diri. Selalunya saya akan cuba bermacam-macam product kecantikan keatas diri saya. Ada yang sesuai dan ada yang tidak sesuai dengan kulit saya. Mana yang sesuai saya akan teruskan pemakaian product tersebut.

Sejak saya berblog timbul idea untuk berkongsi minat saya tentang product yang saya pakai dan bagus dipasaran. Lama-lama ada pulak yang bertanya tentang product tersebut dan nak beli. Akhirnya saya mula menjual atau menjadi agen kepada product kecantikan tersebut. Dari saya tak buat apa baik saya berkongsi minat untuk jana pendapatan sampingan saya.

Berkongsi Minat Untuk Jana Pendapatan, Bee Venom Malaysia, Bee Venom Cream

Saya tak suka menjual product yang saya tak cuba terlebih dahulu. Saya akan cuba dan bila sesuai dengan muka saya barulah saya akan jual product tersebut. Sebab itulah product kecantikan yang saya jual tidak bermacam-macam product dan berbagai brand, yang ada hanya beberapa product sahaja.

Kini saya amat berpuas hati dengan product kecantikan Alpha Lipid Bee Venom – Botox In The Bottle. Dengan product ini saya dapat menjaga kecantikan dan dalam masa yang sama saya dapat menjana pendapatan sampingan saya..Alhamdulillah.

Bila product yang bagus kita pakai dan jual, insaallah pembeli akan suka. Bila product yang kita jual mendapat sambutan, puashati memang tak terkira. Bila ada yang message saya kata memang dah nampak perubahan pada wajah mereka bila menggunakan Bee Venom Cream ni , saya juga turut gembira.

Berkongsi Minat Untuk Jana Pendapatan, Bee Venom Malaysia, Bee Venom Cream

Sekurang-kurangnya minat saya yang saya kongsikan dapat memulihkan wajah mereka. Itu yang paling menggembirakan saya.

Dengan menjadi ahli biasa New Image Malaysia, saya naik setapak menjadi Supervisor dan kini saya telah maju setapak lagi menjadi Manager. Dalam saya menjaga kecantikan dengan menggunakan product Bee Venom New Image, saya juga telah dapat mengumpul pendapatan daripada minat saya itu.

Jika anda juga ingin menjadi seperti saya berkongsi minat untuk jana pendapatan sampingan, anda boleh sahaja hubungi saya ditalian

  • 0192172162 atau

  • email saya di azhani_sn@yahoo.com.