Bedazzle Diamond Serum Rahsia Kulit Flawless Dan Kelihatan Muda, Bedazzle Diamond Serum, Diamond Serum , susuk berlian flawless ,flawless mission2016 ,antiaging ,safe skincare ,pretty forever

Bedazzle Diamond Serum Rahsia Kulit Flawless Dan Kelihatan Muda

Kulit wajah saya ni memang bermasalah sikit, lebih-lebih lagi bila dah berumur ni. Kalau silap gunakan product memang keluarlah segala jenis jerawat atau kulit wajah akan kering dan mengelupas sekeliling mulut, sebab itulah saya risau nak guna sembarangan product.

Saya pasti masalah kulit seringkali menjadi kerisauan tak kira buat kaum wanita atau lelaki. Kulit kusam, berjerawat, berjeragat, garis-garis penuaan dan tona tidak sekata seringkali menghantui kita semua. Macam-macam product dah dicuba tetapi kulit masih bermasalah juga.

Baru-baru ni saya telah diperkenalkan oleh kenalan dengan satu product yang sedang hangat di pasaran ketika ini iaitu Susuk Berlian Moden.

Mula-mula dengar susuk susuk ni..terkejut akak tau… ingatkan dia nak suruh saya pakai susuk berlian dan jumpa mak ESAH untuk masukkan susuk berlian kat muka ni, tapi kisahnya dia nak perkenalkan product Bedazzle Diamond Serum iaitu product penjagaan kulit wajah buatan tempatan.,hehehe, buat suspen betul. Katanya kalau kita amalkan selalu wajah kita akan nampak flawless dan berseri-seri prisis memakai susuk berlian.

Kebetulan skincare product saya pun dah nak habis, so saya fikir why not saya mencuba pula product ini. Mana tahu kulit saya akan kelihatan flawless dan nampak muda belia gitu..hehehe.

Bedazzle Diamond Serum Rahsia Kulit Flawless Dan Kelihatan Muda

Masuk hari ini sudah 5 hari saya menggunakan product Bedazzle Diamond Serum ini. Excited nak beritahu anda semua yang product ini memang terbukti berkesan dengan kulit wajah saya.

Bedazzle Diamond Serum, Diamond Serum , susuk berlian flawless ,flawless mission2016 ,antiaging ,safe skincare ,pretty forever

Mula-mula pakai tu memang ada sedikit penglupasan, maklumlah orang dah berumur ni banyak kulit mati, so Bedazzle Diamond serum ini menanggalkan segala kulit-kulit mati tersebut.

Masuk hari ke 5, wahhh…segala penglupasan dah clear. Kulit saya kelihatan sekata dan tak kering lagi. Segala pori yang terbuka pun dah berkurangan. Yang best tu, wajah saya kelihatan flawless. Bila saya keluar dan bermake-up, nampak cantik dan sekata sahaja make-up saya.


Cara nak menggunakan Bedazzle Diamond Serum ni pun senang aje. Tak payah nak gunakan bermacam-macam product. Lepas aje cuci muka, terus sapukan serum ini keseluruhan wajah dan dap-dap kulit kita sedikit. Senang sangat dan simple aje!!!

Bahan Yang Terdapat Di Dalam Bedazzle Diamond Serum

Bedazzle Diamond Serum, Diamond Serum , susuk berlian flawless ,flawless mission2016 ,antiaging ,safe skincare ,pretty forever

Diamond Serum by Bedazzle mengandungi bahan-bahan aktif yang membantu memulihkan kulit seperti muda remaja. Haaa…sebab tu lah saya nak sangat product ni!

Nano Diamond Technology telah digunakan untuk membolehkan serum ini menyerap secara semulajadi ke dalam kulit, ianya berasaskan aqua yang merupakan asas utama kehidupan, disebabkan itu Bedazzle Diamond Serum meningkatkan tahap penghidratan kulit dan dalam masa yang sama vitamin yang terkandung didalam serum bertindak sebagai Antioksidan melindungi menghalang proses penuaan (Anti penuaan yang berkesan)

Kandungan dan fungsi :

  • Kojic acid – membantu mencerahkan tona kulit
  • Licorice root – agen merawat/ memulihkan sel2
  • Lactic acid –  agen penjanaan sel-sel baru dan membantu penyerapan oksigen
  • Salicylic acid – membantu mengurangkan dan menghalang jerawat dari timbul (kecutkan jerawat)
  • Sodium Hyaluronate – membantu mengekalkan kelembapan kulit dan mengembalikan seri (kulit kembali remaja)
  • Kandungan lain Auqa, Cellulose, Glycerin, Propylene Glycol, Fragrance, Bht, Triethanolamine, Glycrrhiza Root Extract dan Imidazolidinyl Urea

Bila nak pakai sesuatu product kita juga kena tahu kandungan yang ada di dalam product tersebut. Pastikan tiada kandungan merbahaya atau terlarang seperti hydroquinone, mercury atau paraben.

Sebab itu saya suka selidik terlebih dahulu sesuatu product sebelum saya menggunakan product tersebut. Terbukti Bedazzle Diamond Serum set pengjagaan kulit pilihan & selamat digunakan.

Tambahan pula Serum Kecantikan ini juga telah mendapat kelulusan dan diiktiraf dari:

  • KKM dan ujian klinikal
  • GMP status, kualiti eksport
  • product Muslim Worldwide

Bedazzle Diamond Serum

Diamond Serum by Bedazzle

Oleh itu anda jangan was-was untuk menggunakan product diamond serum pilihan ramai ini, ianya boleh digunakan pada semua jenis kulit tak kira lelaki atau perempuan. Bedazzle Diamond Serum merupakan satu serum kecantikan yang selamat untuk merawat tanda-tanda kesan penuaan kulit dan permasalahan kulit tanpa anda melakukan pembedahan, masukkan susuk atau lakukan suntikan botox keatas kulit wajah.

Bedazzle Diamond Serum Rahsia Kulit Flawless Dan Kelihatan Muda buat mereka yang mementingkan penjagaan kulit wajah yang sihat dan berseri-seri.

Maklumat lanjut berkaitan produk boleh ke :-

FB: https://www.facebook.com/BedazzleEmpire/
IG: https://www.instagram.com/bedazzlediamondserum/
Website: www.bedazzleempire.com

Untuk pembelian boleh hubungi : +60108410092

#BedazzleDiamondSerum
#susukberlianflawless
#flawlessmission2016
#antiaging
#safeskincare
#prettyforever