Hari pertama hal driver. Hari ke 2..huhuhu aku pulak. Pagi2 dlm kol 4am
gastric telah menyerang aku.
Aduhaiiii siap muntah2 lagi, so bila nak berjalan hari ni dah rasa tak
selesa.Ubat tak bawak..so
peringatan yg nk travel tu, ubat jangan lupa campak kn dalam beg awal2
ya.
Hari ni ke Tangkuban Perahu ( volcano ) dn shopping2 di Dago. Tak berapa
seronok sgt sb gastric aku
masih ada cuma aku boleh control le. Tak kan jauh2 datang dok melayan
sakit dlm bilik pulak kan..Dah petang balik bilik aku muntah2 lagi. Dapat
tido sat baru lega sikit.
Ohh lupa nak cakap, sekarang musim hujan. Sesiapa yg nak ke sini bersedia
lah dengan payung ya..senang nak berjalan.
So ok aku choww dulu. Untuk entry penuh pasal Bandung, tunggu aku balik
29hb nanti. Sekarang cuma entry biasa2 aje pasal hari2 aku di sini. Nite
ya…
p/s
Dlm sakit2 tu sempat lagi makan ice cream durian, nak rasa hehehe