Amoura Lipstick Untuk Bibir Cantik Dan Menawan

Amoura Lipstick Untuk Bibir Cantik Dan Menawan

Memiliki bibir cantik dan menawan adalah idaman setiap wanita. Bibir merupakan satu aset yang sering jelas kelihatan di wajah yang selalu mendapat perhatian yang lebih jika dibandingakan dengan bahagian wajah yang lain, yang mana boleh memberi daya tarikan yang tersendiri. Bibir yang cantik juga memainkan peranan yang penting untuk menaikkan seri wajah seorang wanita.

Kebanyakkan wanita memang mendambakan bibir merah bak delima, tapi sayangnya tak semua wanita memiliki bibir seperti itu. Sebahagian wanita memiliki bibir yang kusam serta kehitaman. Jadi apa yang harus dilakukan?

Anda harus menjaga bibir anda supaya ianya kelihatan sihat dan berseri, begitu juga pemilihan lipstick haruslah bersesuaian dan selamat untuk digunakan di bibir anda.

Kini ramai wanita yang taksub untuk memiliki lipstick yang terbaik untuk melengkapkan rupa mereka serta mendapatkan bibir yang cantik dan menawan.

Ingin dapatkan lipstick yang berkualiti sehebat NARS dan MAC? Saya cadangkan anda mencuba Amoura Lipstick, yang mana kualitinya setanding dengan product jenama antarabangsa tersebut.

Amoura Lipstick Untuk Bibir Cantik Dan Menawan

Amoura Lipstick,Bibir Cantik Dan Menawan

Pertama kali saya cuba Amoura Lipstik ni terus jatuh cinta dengan warna dia tau! Walaupun ianya berbentuk liquid tapi tak melekit dan bibir kita pula terasa ringan jer pakai, kiranya tak terasa pakai lipstick dan yang penting harga dia mampu milik. Kira boleh lah beli 2 3 warna nak mix and match..hehehe.

Fungsi Amoura Matte Liquid Lipstick ni pun banyak, antaranya :

  • Mesra wuduk – sangat mudah dicuci
  • Lip cream tidak mudah mengeringkan bibir.
  • Mengandungi Kolagen dan Shea Butter, pastinya tidak mengeringkan dan menghitamkan bibir.
  • Tanpa bahan kimia.
  • Berperisa Strawberry yang wangi.
  • Lulus KKM
  • Tekstur creamy Matte – semasa sapuan pertama bersifat creamy, lepas mengering menjadi matte.
  • Product Malaysia – kualiti setanding dengan jenama antarabangsa.
  • Harga mampu milik.
  • 100% milik bumiputra

Amoura Lipstik Dengan 6 Pilihan Warna Menawan

Warna-warna dia pun buat saya rambang mata nak pilih. Tapi saya suka warna yang masuk dengan kulit wajah saya.

Kalau nak ke dinner baru saya gunakan warna merah, nampak sexy sikit, tapi kalau nak jalan biasa, saya suka warna yang simple dan nampak natural.

Amoura Lipstick, Bibir Cantik Dan Menawan, Amoura Cosmetik

Amoura Lipstick, Bibir Cantik Dan Menawan, Amoura Lipstic Dengan 6 Pilihan Warna, Amoura

Amoura lipstick dengan 6 pilihan warna menawan untuk pilihan anda :

  • Mulberry.
  • Dusty Rose.
  • Naturally Nude.
  • Brown Fox.
  • Red Valvet.
  • Coralista

Coralista ni merupakan color yang terbaru. Saya dah cuba dan memang serasi dengan kulit wajah saya. Warna ni boleh juga digunakan ketika jalan biasa atau untuk hadiri dinner.

Amoura Lipstick, Bibir Cantik Dan Menawan Dengan Amoura Lipstick, Amoura Cosmetik, Lipstick Amoura

Coralista – Warna Terbaru Amoura Lipstic

Jom kita serlahkan kecantikkan bibir kita dengan Amoura Lipstick supaya kita sentiasa berkeyakinan dan nampak segar ketika berada diluar.

Untuk dapatkan Amoura Lipstik anda boleh sahaja hubungi no di bawah atau ke laman web ini :