Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Dapatkan Bentuk Badan Idaman Dengan Cepat Dan Selamat Di Amante Wellness Beauty

Dapatkan Bentuk Badan Idaman Dengan Cepat Dan Selamat Di Amante Wellness Beauty | Asyik berdiet aje tapi lemak-lemak tetap ada dan tersembul sana sini. Azam nak berdiet, nak kuruskan badan, tapi sampai la ni tak kurus-kurus jugak. Bersenam selalu, tapi berat idaman masih jugak tak tercapai. Sedih sangat bila dah berusaha tapi kurang berhasil. Pernah tak jadi situasi macam ni pada diri anda?

Kita sedia maklum orang perempuan ni memang kalau pasal jaga kecantikkan dan badan ni memang nombor satu. Cuma kena rajinlah kalau nak cantik dan kena berusaha lebih sikit. Maksudnya ada perkara lain lagi kita perlu buat untuk mendapat hasil yang memuaskan bukan sekadar ala kadar atau hangat-hangat taik ayam aje. Kena usaha cari produk yang terbaik atau perkhidmatan yang betul-betul berbaloi dengan usaha anda.

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Zaman sekarang ni tak ada masalah yang tak boleh selesai, hendak seribu daya, tak nak seribu dalih. Banyak aje pusat-pusat kecantikkan yang menyediakan perkhidmatan untuk kecantikkan dan masalah berat badan atau masalah bentuk badan ni, cuma anda kena usaha lebih sikit untuk pilih pusat rawatan yang terbaik dan selamat untuk tubuh badan anda.

Pengalaman Melakukan Rawatan Tummy or Thigh Shaper Firming Di Amante Wellness Beauty

Tummy or thigh body shaper firming

Baru-baru ni, saya dapat tahu ada satu kaedah rawatan yang disediakan oleh Amante Wellness Beauty iaitu rawatan  yang boleh membantu menyelesaikan masalah berat badan dan mampu mengembalikan masalah bentuk badan dengan kaedah rawatan Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment. Hohoho…pantang dengar saya ni, mesti nak cuba..hehehe.

Rawatan terbaru ini mampu menghilangkan 1 inci lemak dalam masa perawatan selama 1 jam 30 minit. Selain itu ianya boleh melicinkan kulit dan menegangkan kulit kita dengan hanya melakukan rawatan pertama sahaja. Haaa…mesti anda susah nak percaya kan? Tapi inilah kenyataan nya.

Sebabkan saya ni mempunyai lemak yang terlebih sana sini, tanpa membuang masa saya telah mencuba perawatan Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment di cawangan Amante Wellness Beauty di Taipan USJ. Lagi punTak susah nak kesana, hanya gunakan WAZE aje. Parking pun senang sebab ada bangunan parking lot di belakang shop lot tersebut.

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Ruang menunggu yang amat menenangkan

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Inilah bilik tempat saya lakukan treatment

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Saya telah lakukan rawatan terbaru ini dan saya sendiri telah melihat hasil daripada rawatan yang dilakukan, serius memang saya terkejut melihat hasil sebelum dan selepas rawatan yang diberi. Kalaulah saya boleh tunjukkan gambar-gambar perubahan pada bahagian sebelum dan selepas rawatan yang dibuat keatas diri saya, saya rasa anda pun pasti terkejut jugak, memang berubah sangat-sangat.

Kulit yang telah menerima rawatan kelihatan tegang dari sebelumnya. Saya nak tunjukkan hasilnya disini memang tak boleh lah pulak sebab saya dapatkan rawatan dibahagian punggung saya, nak bagi orang lihat punggung saya..owhh tidak lah..hehehe.

Tummy or Thigh Shaper Firming

Terdapat bermacam-macam rawatan yang disediakan di Amante Wellness Beauty, saya bertuah kerana berpeluang mendapatkan rawatan terbaru yang memang terbukti berkesan iaitu Tummy or Thigh Shaper Firming. 

Saya dah merasa perkhidmatan yang diberi, memang best, mantap sungguh tangan juruterapi kecantikkan saya pada hari tersebut iaitu Emelda, apabila dia lakukan urutan keatas badan saya, perghhh sedap sampai nak tertidur-tidur saya dibuatnya. Lepas ni memang harus diulang datang ke sini lagi.

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Bersama Emelda yang melakukan rawatan Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment keatas saya. Dia punya massage memang power!

Bagaimana produk dan servis Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment berfungsi dan menghasilkan kesan yang cepat ke atas tubuh badan kita?

Perawatan Tummy or Thigh Firming Treatment di Amante merupakan rawatan eksklusif dalam pembentukkan perut atau peha atau di bahagian mana-mana badan yang anda rasa ingin dibentuk dengan menggunakan sikat berus getah yang unik.

Sikat tersebut akan di gosok di seluruh badan kita dan gosokkan akan dilebihkan di bahagian yang ingin di bentuk. Cara gosokan juga tidak terlalu kuat atau menyakitkan, bagi saya ia lebih kepada rasa sedap dan melegakan seolah-olah di urut.

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Sesi rawatan Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Rawatan ini juga mampu menghilangkan selulit dan lemak badan dengan memecahkan kantung-kantung lemak yang telah lama tersimpan di tubuh badan kita. Dengan cara memberus menggunakan sikat berus getah tersebut dalam pukulan yang berlainan, kulit kita akan dirangsang dengan mengaktifkan semula aktiviti selular badan, menyebabkan pengaliran cecair berlebihan dan terperangkap toksin.

Untuk mendapatkan hasil rawatan yang lebih baik, serum pekat 24 jam juga turut digunakan bersama dengan penggunaan alat Infrared. Sesi rawatan selama 90 minit benar-benar merangsang seluruh peredaran tubuh badan saya dan turut menangani ketegangan serta melegakan seluruh tubuh.

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Serum pekat 24 jam di sapu ke badan sebelum menggunakan berus dan massage. Sedapnya, terasa nak buat lagi!

Terus terang, seperti saya cakap sebelum ini, rawatan ini benar-benar menakjubkan dan hasilnya akan dapat dilihat selepas kita jalani rawatan yang pertama sahaja.

Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment ni secara ringkasnya adalah untuk

➠Membantu menurunkan berat badan dan melangsingkan bentuk badan

➠Mengurangkan kesan selulit dan membuang air berlebihan

➠Melancarkan peredaran darah dalam badan

➠Memulihkan dan membaiki kulit

➠Untuk detok kulit dan membuang toksin

➠Mensekatakan tona kulit dan menaikkan seri pada kulit

➠Meningkatkan metabolisme pada kulit

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Serba Sedikit Mengenai Amante Wellness Beauty Care

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Bersama para pekerja Amante Wellness Beauty yang ramah tamah.

Amante Wellness Beauty turut menyediakan pelbagai perkhidmatan yang berkualiti tinggi dalam suasana santai buat wanita juga kaum lelaki. Pusat rawatan yang mampu mengurangkan tekanan dan keteganggan melalui rawatan badan juga wajah yang serba lengkap. Amante adalah pusat rawatan sehenti buat anda semua yang ingin menggunakan kemudahan yang memberi ketenangan dengan harga yang berpatutan.

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Deco yang menarik

Amante, Amante Wellness Beauty, Bentuk Badan Idaman, Hilangkan Lemak Dengan Cepat, Kelebihan rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment, Melangsingkan Bentuk Badan, Tummy or Thigh Shaper Firming Treatment

Terasa macam berada di rumah yang punyai cuaca sejuk, tenang dan relax aje disini

Decoration yang cantik buatkan kita berasa tenang berada di pusat rawatan Amante. Para pekerja juga cukup ramah tamah melayan pelanggan. Kesemua pekerja di sini cukup terlatih. Sebelum mereka lakukan rawatan menggunakan mesin-mesin atau produk yang ada, mereka dilatih sehingga mahir sebelum dibenarkan melakukan sesi rawatan kepada pelanggan.

Buat mereka yang tidak mempunyai masalah berat badan tapi hanya mempunyai lemak-lemak yang anda tak suka lihat di badan anda, anda juga boleh cuba rawatan Amante’s Tummy or Thigh Shaper Firming ini.

Perlukan hari yang menenangkan untuk melepaskan semua tekanan dan ketegangan dalam diri anda? Segera ke Amante Wellness Beauty sekarang!

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut mengenai Amante Wellness Beauty boleh hubungi:

 

Facebook : https://www.facebook.com/AmanteWellnessBeauty/

Instagram : https://www.instagram.com/amantewellnessbeauty/

website : www.amante.my

 

Alamat : USJ Taipan Outlet

1st Floor, No.14, Jalan USJ 10/1,

47620 UEP Subang Jaya, Selangor.

(Atas Guardian)

Nombor Telefon : 03-5879 9954 / 012 678 3722

Waktu operasi : (Selasa – Ahad) 10am – 8pm Cuti Hari Isnin

 

Cawangan Amante Wellness Beauty

 

Bangsar @ Telawi

28A-1, 1st Flr, Jalan Telawi,

Bangsar, Kuala Lumpur.

Tel No: 03 – 2287 9089

11.00am – 09.00pm

 

Kepong @ Metro Perdana

61A, Jln Metro Perdana Barat 2,

Taman Usahawan, Kepong Utara,

Kuala Lumpur.

Tel No: 03 – 6259 0884

10.00am – 08.00pm

 

Mont Kiara @ Solaris

1st and 2nd floor

No.17-1, Jalan Solaris 4,

Kuala Lumpur.

Tel No: 03 – 6203 0221

11.00am – 09.00pm

 

PJ @ Aman Suria

No. C-G- 5, Jalan PJU 1/45,

Aman Suria, 47100

Petaling Jaya,

Selangor.

Tel : 03 – 7803 4664

11.00am – 09.00pm

 

PJ @ Jaya One
Lot 007 & 009,Level P1
The School @ Jaya One,
72A, Jalan Universiti, 46200
Petaling Jaya,Selangor.
Tel No: 03 – 7492 0476
11.00am – 09.00pm

 

Puchong @ Bandar Puteri

1st Flr, No 22-1,

Jalan Puteri 1/2.

Tel No: 03 – 8062 2652

11.00am – 09.00pm