Althea Turns 2, Althea Korea, Ulang Tahun Althea Yang Ke 2, Happy Birthday Althea Korea

Banyak Hadiah Menarik Dari Althea Korea Sempena Althea Turns 2

Banyak Hadiah Menarik Dari Althea Korea Sempena Althea Turns 2 | Pejam celik pejam celik dah 2 tahun Althea Korea berada dalam industri dunia kecantikkan dalam talian. Nampaknya dah 2 tahun jugak saya bershoppping barangan kecantikkan (KBeauty) di laman web Althea Korea ini dan 2 tahun juga kami sambut harijadi bersama yang jatuh pada bulan Julai.

Yang seronok tu, dah 2 tahun juga tau saya dapat hadiah dari Althea Korea sempena Althea Turns 2. Althea Korea ni memang bermurah hati sangat-sangat, suka bagi macam-macam gift dan diskaun bila ada sambutan besar, sebab tu saya suka bershopping barang kecantikkan di laman web mereka.

Walaupun sekejap berada dunia dalam talian ini tapi Althea Korea cepat betul berkembang dan telah menjadi satu laman kegemaran ramai untuk bershopping barangan kecantikkan, termasuklah saya..hehehe.

Dapat Hadiah Dari Althea Sempena Althea Turns 2

Tahun lepas ketika Althea Korea sambut ulangtahun pertama, saya dapat hadiah kotak edisi terhad berwarna pink. Bermacam-macam produk kecantikkan saya dapat. Tahun 2017 ini pula saya dapat hadiah kotak edisi terhad berwarna biru muda yang comel. Seperti tahun lepas, barangan kecantikkan di dalam kotak tersebut kita yang pilih sendiri di laman web www.althea.kr, bila saya terima kotak tersebut, bukan hanya barangan yang kita pilih aje kita dapat tetapi terdapat juga banyak gift-gift lain dan juga birthday kit dan kad dari mereka yang dimasukkan kedalam kotak tersebut. Seronok kan kan???

Althea Turns 2, Althea Korea, Althea Malaysia , Hadiah Menarik, Ulang Tahun Althea Ke 2, Happy Bithday Althea Korea, Athea 2nd Birthday

Althea Turns 2, Althea Korea, Althea Malaysia , Hadiah Menarik, Ulang Tahun Althea Ke 2, Happy Bithday Althea Korea, Athea 2nd Birthday

Antara barangan menarik yang saya pilih, anda tengoklah sendiri, banyak kan? Memang rambang mata betul bila kita nak buat pilihan. Macam-macam nak pilih, nasib baik ada diskaun..so dapatlah saya pilih banyak sikit untuk kali ini..hehehe.

Althea Turns 2, Althea Korea, Althea Malaysia , Hadiah Menarik, Ulang Tahun Althea Ke 2, Happy Bithday Althea Korea, Athea 2nd Birthday

Antara sebab-sebab saya suka beli barangan kecantikkan di Althea ni kerana terdapat banyak pilihan yang kita boleh dapat disana. Mereka pun rajin buat jualan murah secara besar-besaran dan tawaran diskaun-diskaun yang menarik yang pastinya menarik minat kita untuk membeli.

Banyak Hadiah Menarik Dari Althea Korea Sempena Althea Turns 2

Sempena ulangtahun Althea yang ke 2 yang jatuh pada bulan Julai ini, pihak Althea telah mengadakan jualan murah dan tawaran hebat secara besar-besaran dan anda juga berpeluang untuk sertai peraduan dan giveaway yang menarik untuk memenangi hadiah yang disediakan sepanjang bulan Julai ini. Antaranya adalah :-

  • Althea Birthday Sale
  • Birthday Giveaway (Free Beauty Products for shoppers to add into cart)
  • Althea Birthday Goodies (Limited Edition Box + DIY Bday Kit + Sample Pack)
  • FLY ME TO KOREA for TWO!
    (The Althea birthday box creation show off on Instagram. The grand prize is a flight to Korea for two! First prize is A Year’s Free Shopping on Althea. Second prize is 3 months free shopping on Althea. Consolation prizes USD$100 Althea credits x 10 winners)
  • Contests to win prizes
  • Terms & conditions apply, more info on www.althea.kr
  • use hashtag #AltheaTurns2 #AltheaKorea
  • 20 Days of Beauty – AltheaKorea Instagram Giveaway
    Every working day, we’ll be giving away a prize on Instagram.
  • Shopper’s Lucky Draw
    Every week, one shopper from each country to win Althea credits.
    Based on Country: RM1000,SGD 300, PH10,000, IDR3,000,000, TH8,000, USD200.
  • Althea FB Giveaway
    Every Monday, a contest will be up for FB Fans. *No limit on how many shares. We want you to be happy & celebrate our birthday together!

Althea Turns 2, Althea Korea, Althea Malaysia , Hadiah Menarik, Ulang Tahun Althea Ke 2, Happy Bithday Althea Korea, Athea 2nd Birthday

Banyak lagi tau tawaran-tawaran hebat yang menarik sempena ulangtahun ke dua Althea Korea ni. Sambil membeli belah dengan tawaran diskaun yang hebat anda juga berpeluang untuk memenangi peraduan yang dianjurkan. Manalah tahu ada rezeki anda dapat melancong ke Korea pulak? Dapat jugak jejak kaki ke Seoul. Tak cuba tak tahu kan? Sempat lagi kalau anda nak bershoppping sekarang ni. So apa tunggu lagi..gi lah ke website mereka cepat-cepat!!

 Untuk info mengenai tentang peraduan dan tawaran yang di anjurkan Althea, anda boleh sahaja layari :