Manfaat sarapan pagi sangat penting untuk tubuh badan kita. Ianya dapat memberi kita tenaga untuk permulaan hari dan memberi kita keyakinan sepanjang hari. Tidak bersarapan membuat kita berasa lapar dan hilang konsentrasi bekerja dan ini juga membuatkan tubuh badan menjadi lemah. Sebab itu juga menu sarapan pagi kita hendaklah yang betul-betul berkhasiat. Sebab itu saya sarankan anda mengambil sarapan pagi dengan Alpha Lipid Lifeline Minuman Untuk Kesihatan Dan Kecantikkan sepanjang hari anda.

Seeloknya pengambilan Alpha Lipid Lifeline ini diamalkan seawal umur kanak-kanak sehinggalah warga emas. Penyakit tidak mengenal usia. Lebih baik kita mencegah penyakit dari mengubati penyakit. Jika dah terlantar sakit harta yang melimpah ruah tiada gunanya lagi.

Alpha Lipid Lifeline Minuman Untuk Kesihatan Dan Kecantikkan

Alpha Lipid Lifeline Minuman Untuk Kesihatan Dan Kecantikkan

Alpha Lipid Lifeline Minuman Untuk Kesihatan Dan Kecantikkan

Susu Alpha Lipid ini merupakan minuman sarapan kolostrum yang unik dan terbaik untuk diambil dan diamalkan setiap hari oleh beribu-ribu orang diseluruh dunia.

Kenapa ianya unik? Kerana ianya mengandungi komponen penting dalam kolostrum yang dipanggil faktor pertumbuhan dan fosfolipid. Pengambilan yang amat disyorkan iaitu kalsium bersama-sama dengan vitamin-vitamin lain serta mineral dan probiotik. Inilah yang menjadikan ia unik.

Sarapan pagi Alpha Lipid Lifeline yang diamalkan setiap hari mengandungi :

 • 2 gram kolostrum
 • 3 gram protein
 • Vitamin dan mineral
 • 1 billion probiotik CFUs
 • 1,000mg kalsium setiap hidangan (bersamaan dengan kira-kira 3 gelas susu)

Kenapa Alpha Lipid Lifeline?

Alpha Lipid Lifeline, Minuman Untuk Kesihatan, Minuman Untuk Kecantikkan

Alpha Lipid Kolostrum adalah kolostrum gred tahap tertinggi yang paling banyak mengandungi imunoglobulin dan faktor-faktor pertumbuhan, berkubu dengan kompleks lipid dalam bentuk gangliosida dan fosfolipid, kesemua ini adalah penting dalam penggunaan akal fikiran dan pembangunan.

Kolostrum semakin terkenal dengan manfaat kesihatan, tetapi kita kena ingat kerana tidak kesemua product kolostrum adalah sama.

Kolostrum menyokong kekebalan kesihatan yang sihat, ia juga menyokong kesihatan usus dan keselesaan penghadaman.

Keseluruahannya kenapa anda patut mengambil Alpha Lipid Lifeline ini kerana ia menyokong pertumbuhan dan perkembangan yang sihat dan sistem imun semulajadi resposif. Ia menyediakan faktor imun kritikal dan lipid kompleks keseluruhan kesihatan dan kesejahteraan.

Untuk pengetahuan anda, jika anda membuat pemeriksaan kesihatan, setiap doktor pasti akan memeriksa ke lima-lima ini iaitu:

 • Kolestrol
 • Gula dalam badan anda
 • Asid dalam badan anda
 • Saluran yang tersumbat dalam darah anda
 • peredaran bp samada tinggi atau rendah

Alpha Lipid Lifeline mempunyai kuasa 5(The Power Of 5) yang mana dapat memperbaiki dan menyembuhkan sistem dalam badan anda.

Sarapan Pagi Yang Berkhasiat

Alpha Lipid Lifeline, Minuman Untuk Kesihatan, Minuman Untuk Kecantikkan

Alpha Lipid Lifeline Minuman Untuk Kesihatan Dan Kecantikkan yang telah saya amalkan semasa sarapan selama 2 tahun ini.

Selain menyihatkan tubuh badan saya, ianya juga membantu membuat kulit saya bersih dan sihat. Dengan pengambilan yang konsisten, lama kelamaan saya perhatikan yang kulit wajah saya sudah tidak ada masalah jerawat atau jeragat.

Makin meningkat umur ni makin kita kena jaga kesihatan. Tubuh kita kehilangan antibodi, semakin lemah untuk melawan penyakit. Jadi seeloknya kita dapatkan product yang betul-betul terjamin kandungannya. Jangan main ikut apa orang jual atau cakap, semua kita nak beli tapi tak tahu keberkesanannya.

Selidik dahulu latar belakang company. Buat kajian dahulu tentang product tersebut. Ketahui apa kandungan dalam product. Semua ini penting untuk wang yang anda keluarkan serta jaminan kesihatan anda.

Tentang Alpha Lipid Lifeline

 • Ianya dihasilkan di New Zealand dan dibungkus terus di New Zealand.
 • Telah mendapat pengiktirafan dari Kerajaan New Zealand sehingga dikurniakan “lambang daun”(sebilangan kecil sahaja yang mendapat pengiktirafan ini) dengan bangganya dipaparkan di tin-tin product Alpha Lipid.
 • Kolostrum di dalamnya adalah gred 10( Terbaik didunia)
 • Mengandungi 41% IgG berbanding product lain yang hanya mengandungi 10%-12% IgG sahaja.
 • Diiktiraf HALAL oleh Islamic Processed Food Management

Untuk keterangan lanjut :

Hubungi : 0192172162