Yippeeeee!!…dapat duit raya dari Nuffnang…hehehe. Alhamdulillah kali ni 6 CPUV dari Nuffnang, lebih sikit masa raya ni. Banyak pulak yang sangkut time raya ni. Mudah-mudahan lama lah iklan ni terlekat dalam blog diarymama ni.

6 CPUV Dari Nuffnang

Kalau lama terlekat di blog ini pasti ramai yang akan perasan dan peluang untuk pembaca klik pada iklan yang ada di sidebar blog ini cerah. Kalau ramai yang tengok iklan ni..nampaknya banyak lah masyukkk nanti, kiranya ini bonus duit raya lah ni..hehehe..Alhamdulillah.

6 CPUV dari Nuffnang ni tak pasti dah yang keberapa, dah tak terkira. Tak apa lah…janji Nuffnang bermurah hati untuk terus memberi iklan-iklan untuk saya campaignkan dalam blog saya.

6 CPUV dari Nuffnang, Nuffnang , Nuffnang Malaysia

Terima kasih pada pengiklan iaitu :

  • Invest Smart Campaign
  • Oldtown True White Coffee
  • uMobile Prepaid Free Meal
  • Mayfair Bodyline
  • Rakuten
  • Xperia Z2 Launch

Juga tak lupa pada Nuffnang kerana memberi kegembiraan buat saya pada Hari Raya Aidil Fitri 2014 ini. Xperia Z2 Launch merupakan iklan yang terbaru diberi oleh Nuffnang kepada saya. Alhamdulillah makin lama makin banyak iklan yang melekat di blog ini. Ini menunjukan yang pengiklan makin percaya untuk meletakkan iklan dalam blog ini.

Jika anda nak mengetahui lebih detail dan melihat kesemua iklan-iklan tersebut, anda boleh sahaja klik pada iklan yang ada dalam blog saya ini. Anda boleh mengetahui lebih lanjut berkenaan iklan tersebut dilaman web yang disediakan.