3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

Makeover By 3INA Makeup Di Sky Avenue, Genting Highland

Makeover By 3INA Makeup Di Sky Avenue, Genting Highland | Pengalaman yang paling manis buat saya pada hujung minggu baru-baru ini apabila berpeluang menyertai aktiviti yang di anjurkan oleh Resorts World Genting. Hari minggu yang penuh dengan keceriaan apabila dapat lakukan aktiviti yang menarik bersama anak serta rakan-rakan yang turut serta.

Seharian kami yang penuh dengan aktiviti seperti di makeover dengan produk makeup 3INA, di bawa makan di Motorino serta berpeluang melakukan aktiviti di tempat tarikan terbaru RWG iaitu Alive Museum, Jurrasic Centre Park dan Zombie Outbreak. Bukan itu sahaja, selepas penat berjalan-jalan dan berhibur, kami di beri pula rawatan foot massage di Healing Touch.

Jom ikuti review saya di tempat-tempat yang saya sebut di atas. Manalah tahu kot-kot anda berada di Sky Avenue, Genting Highland, bolehlah ke tempat-tempat yang saya pergi untuk anda rasai sendiri pengalaman yang menakjubkan ketika di sana.

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

Tapi saya review satu-satu tempat dululah ya, karang boring pulak anda baca kalau kumpulkan dalam satu entry..hehehe. Ok..saya cerita dulu tentang pengalaman saya ke 3INA MAKEUP store di Sky Avenue

Makeover By 3INA Makeup

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

Sesampai sahaja saya di Sky Avenue Mall kami semua telah di bawa ke butik 3INA (sebutan dia Mee naa ya!!). Orang perempuan kalau masuk ke 3ina ni memang sure teruja punya, apa taknya, anda akan melihat deretan barang-barang makeup yang tersusun rapi mengikut katagori produk seperti, listik..maka akan penuhlah rak lipstik dengan perbagai color dan perbagai jenis kegunaan, jika anda nak lihat eye shadow…pergi je ke rak eye shadow, senang dan mudah nak mencari.

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

Terus terang cakap, ini merupakan kali pertama saya mengenali product dari 3ina ni. Tapi bila telah di makeover menggunakan produk ini, terus terang cakap, saya memang terus jatuh cinta dengan produk ni. Sebab tu lah ada peribahasa kata, tak kenal maka tak cinta..hehehe.

Serious, kalau anda masuk ke store 3INA ni, sure jadi tak keruan, belek sana belek sini, cuba lipstik sini, cuba eye shadow sana…waduhhh cantik-cantik color-color dia. Saya sampai jadi rambang mata di buatnya. memang tak boleh sekejap duduk dalam ni. Bersedialah cik abang yang ikut cik adik ya…pepandai lah jalan-jalan tempat lain dahulu.

Satu lagi, orang perempuan ni kalau dah di offer untuk di mekaup kan..haaa memang suka lah sangat. Macam saya pun memang suka makeup-makeup ni…tapi tak pandai makeup sendiri, selalu main buat hantam aje…hahaha. Sebenarnya kalau pandai makeup segala kedut, cela yang ada di wajah boleh tak nampak tau!

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

Berpeluang di makeup oleh perunding kecantikkan di 3ina memberi keterujaan buat saya. Terasa nampak muda jelita gitu selepas di make-up..hahaha. Korang tak caya, boleh aje tengok gambar-gambar saya setelah di makeup menggunakan kosmetik 3ina ni. Cantik kan kan??? hahaha…

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

Apa yang penting dan saya suka berkenaan produk 3INA ni, dia bebas paraben, dan walaupun ianya merupakan produk eropah dan berkualiti tinggi serta telah mempunyai banyak cawangan tapi harga yang dijual sangat berpatutan.

Dari tengahari saya menggunakan makeup ni dekat muka, sampai ke malam masih bertahan. Nak basuh pakai dia punya makeup remover, senang aje keluar makeup dia. Memang best dan terbaik lah!!

Bila dapat bawa balik makeup ni, apa lagi…seperti biasa mestilah akak nak tayang kat korang..hahaha, jangan jeles naaa…jeles sikit-sikit tak apa, kalau jeleous banyak makna anda kena jugak ke store 3INA, beli bebanyak kay!

3INA Makeup, 3INA Store, resorts World Genting, Genting Highland, 3INA, Makeover, Makeup Murah, Bebas Paraben, Makeup By 3INA, Sky Avenue, 3INA Malaysia

Sesiapa yang nak info lanjut berkenaan produk ni, nak tahu di mana lagi cawangan mereka di Malaysia dan nak tahu harga setiap barang, anda boleh layari laman media sosial mereka di :

FACEBOOK | INSTAGRAM